|
![]() |
#1 | |||||||||||||
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
ECS7900GS vs. Gainward, bliss 7600GS PCX GLH DT
Ovo je kartica u HG spotu. Zanima me kakva je u odnosu na karticu ECS 7900 GS u7 Ve-milu koja je 899 kuna. Koja je isplativija? I zbunjuju me ova silna slova koja se nalaze uz ovu 7600-cu |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
ECS7900gs definitivno Svakako se isplati dat 2 glave vise
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Vech je otvoren thread na tu temu. Ali...poanta je: Pa KUPUJ to, chovjeche dok nije nestalo. 900 kn za jednu 7900GS, kud chesh bolje. A to shto je ECS neka te ne zamara. Sve je to ista pashta u drugom pakovanju (i to doslovce!!). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam ju vec kupio, overclockao i mogu reci samo jedno: KUPUJ!!! Evo ti CP: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gejmer
|
sutra...? Bit ce dobro ako ih jos i danas bude bilo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo i ja upecao jednu u Ve-Mulju u Rijeci.. moja nema ZeroTherm hladnjak ![]() ![]() Ja sam svoju uzeo oko 15.40, ostala je jos jedna... a ujutro ih je bilo 10 ![]() P.S. Rekli su da sutru ujutro ocekuju vjerojatno novu posiljku pa...
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 01.06.2007. u 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Vjeruje mi , i ostati ce mi toga ko u prici ..... Frend je uzeo danas , iako mi je prvo nije vjerovao da je bolja od leadtek 7600gt koju je htio jer ipak ta njegova je bila skuplja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gejmer
|
@JC Denton - Ajd molim te, znatizelje radi, ako ti nije problem da slikas grafu... zanima me kakav je to hladnjak na njoj... I jel ti PCB zelene ili plave boje...? BTW jesi probao klokati svoj... koliko ide...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Grafa ti je ista onakva kao na slici na Ve-Mil-ovim stranicama... temp. u IDLE mi je 46°C, na LOADu ne radi nego par minuta prije nego se smrzne, mislim da mucim napajanje ![]() EDIT: PCB je plavi
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 01.06.2007. u 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Imao sam tu gainward 7600 gs glh ![]() ![]() što više reći...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|