|
![]() |
#1 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
PCekspert BestBuy konfiguracija.
Evo, molio bi vaše prijedloge, viđenja za best buy konfiguraciju. Razmišljam o nabavci novoga računala i trenutno nemam gornju granicu što se tiče novaca koje bi dao za računalo što ne znači da bi dao previše. ![]() Ne igram se previše, AA tu i tamo (više radi ekipe) i LockOn FC malo češće. Ponekad korsitim PhotoShop i Mayu tako da bi se teško zadovoljio nekim prosječnim računalom. Također ne bavim se OCem, a u zadnje vrijeme jako slabo pratim tržište hardwarea tako da bi molio vašu stručnu pomoć. Znači treba mi nešto između prosjeka i supreem računala. ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Paa..ako chemo gledati bash best buy komponente u pravom smislu te rijechi (dakle, najvishe dobivenog za - najmanje ulozhenoga), tu i ne bi trebalo biti nekakve prevelike dvojbe. Zadnjih mjesec-dva, po meni, sljedeche sitnice su konstantno u vrhu potrazhnje: E4300 DS3 Kingmax 667MHz DDR2 7900GS ili X1950pro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Potpisujem, iako bi za grafu išla i jeftinija x1950gt... U slučaju AMD-a... x2 3600+ dfi infinity/gigabyte m55 king 667 x1950gt |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
Dobit ćeš 66mhz brži procesor u slučaju E6300...po meni je e4300 puno bolji izbor prvenstveno jer je jeftiniji, bolje se OC-a, veći množitelj (ne zahtjeva skupu memoriju i matičnu), i mrvicu hladniji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Eto... svi hvale moj komp! Tak i treba, zaslužuje da se digne u nebesa jer je komp zvjer i definitivno Best Buy ikada ![]() Imaš moj blagoslov! Komp je odličan i za igre i za programe! Do sada ne postoji igra koja na MAX trza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Write in ©
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Jedno glupo pitanje ![]() Kaj je to FSX, neda mi se googlati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
.
|
Flight Simulator X ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, ovim dvjema solucijama ja razbijam glavu zadnje vrijeme. Zapravo, ne bih previše razbijao da mi ne fali oko dvije kile kuna ![]() 775 ![]() AM2 ![]() Možda mrvicu slabija grafa od ove ako nisi baš prezahtjevan gejmer... Ja sam ovu odabrao zbog zalmana. Nisam siguran kakva je ova memorija? Valja li to šta za defaultni ili blago overklokani rad? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Write in ©
|
Dečkovi puno hvala no gledam trenutno situaciju i nekako lagano pomišljam na laptop...stavio bi si wireless, a ovaj stari komp bi nadogradio. Zbog njega sam htio uzeti novu konfu jer ima slab procesor... Pa eto ako netko ima preporuku za dobar laptop, također u bestbuy cijenovnom rangu...do oko 7000kn. Znam da su tu HP i IBM vrlo cijenjeni... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|