![]() |
PCekspert BestBuy konfiguracija.
Evo, molio bi vaše prijedloge, viđenja za best buy konfiguraciju.
Razmišljam o nabavci novoga računala i trenutno nemam gornju granicu što se tiče novaca koje bi dao za računalo što ne znači da bi dao previše. :) Ne igram se previše, AA tu i tamo (više radi ekipe) i LockOn FC malo češće. Ponekad korsitim PhotoShop i Mayu tako da bi se teško zadovoljio nekim prosječnim računalom. Također ne bavim se OCem, a u zadnje vrijeme jako slabo pratim tržište hardwarea tako da bi molio vašu stručnu pomoć. Znači treba mi nešto između prosjeka i supreem računala. :D Hvala! |
Paa..ako chemo gledati bash best buy komponente u pravom smislu te rijechi (dakle, najvishe dobivenog za - najmanje ulozhenoga), tu i ne bi trebalo biti nekakve prevelike dvojbe. Zadnjih mjesec-dva, po meni, sljedeche sitnice su konstantno u vrhu potrazhnje:
E4300 DS3 Kingmax 667MHz DDR2 7900GS ili X1950pro |
Potpisujem, iako bi za grafu išla i jeftinija x1950gt...
U slučaju AMD-a... x2 3600+ dfi infinity/gigabyte m55 king 667 x1950gt |
Hoću li više dobiti sa E6300 u odnosu na E4300?
razlika u cijeni 400kn. |
Dobit ćeš 66mhz brži procesor u slučaju E6300...po meni je e4300 puno bolji izbor prvenstveno jer je jeftiniji, bolje se OC-a, veći množitelj (ne zahtjeva skupu memoriju i matičnu), i mrvicu hladniji...
|
Ovaj put ja potpisujem sve shto je recheno u oba Razerova posta ;)
|
Eto... svi hvale moj komp! Tak i treba, zaslužuje da se digne u nebesa jer je komp zvjer i definitivno Best Buy ikada :D
Imaš moj blagoslov! Komp je odličan i za igre i za programe! Do sada ne postoji igra koja na MAX trza ;) |
mmm, ako oces nvidiju, zvekni jednu 8800gts 320mb na to i dobio si moj komp za 4 dana :)
osim...2x1gb ddr2 800mhz twinmos za 840kn |
Citiraj:
|
Jedno glupo pitanje :D
Kaj je to FSX, neda mi se googlati :( |
Flight Simulator X ;)
|
To mi nebi radilo na max jer je DX10 igra :D
Ali zato DX9 igre lete ko lude:) |
Dečkovi puno hvala no gledam trenutno situaciju i nekako lagano pomišljam na laptop...stavio bi si wireless, a ovaj stari komp bi nadogradio. Zbog njega sam htio uzeti novu konfu jer ima slab procesor...
Pa eto ako netko ima preporuku za dobar laptop, također u bestbuy cijenovnom rangu...do oko 7000kn. Znam da su tu HP i IBM vrlo cijenjeni... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |