|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
GF 7600 GS
Imam navedenu graficku, tek kupljena, umetnuo ju u kucistu - listam onaj prirucnik i vidim: "After installation, please connect the power cable to your graphics card, or the systerm will not boot" jel to potrebno jer dok ovo pisem, kartica je unutra i radi ![]() thx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Je da radi možda u 2D, probaj pokrenut neku 3D aplikaciju ili igru, ili ustvari bolje nemoj. Zgasi komp i uštekaj napajanje u nju ako već tako piše. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Vjerojatno ti sada radi sa smanjenim taktovima. Ukopčaj dodatno napajanje u karticu.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
e a koja bi trebala biti optimalna temp graficke, jer sada sam ga drzao otvorenog 5 min u upaljenog i hladnjak je bil topao (ako je ono zlatno hladnjak lol) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium moderator
|
Temp. ne bi smjela prijeći nekih 80°C u full loadu. BTW napiši koju konfiguraciju imaš, tj. ispuni opciju "Moj komp".
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Mali OT @ Swarm Dude, fora sig ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
komponente: proca:Amd Athlon XP 2500 (1.8GHz) Ram:Xerox (512 MB PC2700 DDR SDRAM) matična ploča:Matsonic MS8147C/C+/CR (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) HDD:Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium moderator
|
Thx ![]() Citiraj:
Mogao bi ovako probati: zamijeni termalnu pastu na hladnjaku kartice sa AS Ceramique ili Silver 5 pastom. Privremeno rješenje - skinuti lijevu bočnu stranicu kućišta, pa vidjeti kakve će onda biti temperature. BTW to si stavi u tu opciju Moj komp. To napraviš ovako: Brzi izbornik > Uredi profil > i skroz dolje pod Dodatne informacije stavi Da za Moj komp i spremi postavke. Onda otiđeš na Uredi opcije i polja za Moj komp će ti biti kod Opcije threaded prikaza ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
na mojoj 7600GS(GPU:500MHz, RAM:1200MHz) je temp u idleu 40C stim da je fan na 25% kada je grafa na 550MHz i 1390MHz, tada temperaturu pod opterećenjem ne prelazi 60C i hladnjak je na 100% tako da su tvoje temperature prevelike, no na mojoj je solidan gainwardov hladnjak koji zauzima dva slota |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
A proizvođač kartice (Gainward, Leadtek, Asus, itd.)? Mogao bi ovako probati: zamijeni termalnu pastu na hladnjaku kartice sa AS Ceramique ili Silver 5 pastom. Privremeno rješenje - skinuti lijevu bočnu stranicu kućišta, pa vidjeti kakve će onda biti temperature. Gigabyte je proizvodac danas ju kupio zato mi je cudno (kupljena u ve-milu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
To je pasivna grafa, ako je ko ova iz cjenika, pa nije ni čudno zašto se tolko grije, mada je ipak malo previsoka temperatura za idle. Probaj to što je već naveo Swarm - zamjenit pastu, testiraj na koju temperaturu dođe u loadu - odnosno prilikom igranja. Možeš i postavit neki vent otraga na kučište da ispuhuje vruć zrak van. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|