![]() |
GF 7600 GS
Imam navedenu graficku, tek kupljena, umetnuo ju u kucistu - listam onaj prirucnik i vidim: "After installation, please connect the power cable to your graphics card, or the systerm will not boot"
jel to potrebno jer dok ovo pisem, kartica je unutra i radi :) thx! |
Je da radi možda u 2D, probaj pokrenut neku 3D aplikaciju ili igru, ili ustvari bolje nemoj. Zgasi komp i uštekaj napajanje u nju ako već tako piše.
|
ja sam vec odavno isprobao igrice, radi sjajno! A to pise samo u onoj Knjizi - dok se na onim papirima od 4 stranice a4 formata, na 4 jezika to nigdje ne spominje
|
Ja u svojoj imam uštekano to dodatni napajanje. Ne želim se zahebavati.
|
Ja imam 7600GS i moraš je uštekati u napajanje! Nebi imala konektor da ne treba, nemoj izazivati vraga... :)
|
Vjerojatno ti sada radi sa smanjenim taktovima. Ukopčaj dodatno napajanje u karticu.
|
jel to AGP kartica?
ja na svojoj nisam nigdje primjetio naponski konektor! |
da agp... sa strane ti je :) sada sam ju konetkrirao i vidim u everestu mi pise temp 65
(podsjetnik da mi za cpu pokazuje 70 jer mi je senzor s***an) |
onda tog konektora nema na PCIE jer je on u stanju isporučiti više snage
|
e a koja bi trebala biti optimalna temp graficke, jer sada sam ga drzao otvorenog 5 min u upaljenog i hladnjak je bil topao (ako je ono zlatno hladnjak lol)
|
Temp. ne bi smjela prijeći nekih 80°C u full loadu.
BTW napiši koju konfiguraciju imaš, tj. ispuni opciju "Moj komp". |
Mali OT @ Swarm Dude, fora sig :goood:
|
komponente:
proca:Amd Athlon XP 2500 (1.8GHz) Ram:Xerox (512 MB PC2700 DDR SDRAM) matična ploča:Matsonic MS8147C/C+/CR (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) HDD:Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) |
Citiraj:
Citiraj:
Mogao bi ovako probati: zamijeni termalnu pastu na hladnjaku kartice sa AS Ceramique ili Silver 5 pastom. Privremeno rješenje - skinuti lijevu bočnu stranicu kućišta, pa vidjeti kakve će onda biti temperature. BTW to si stavi u tu opciju Moj komp. To napraviš ovako: Brzi izbornik > Uredi profil > i skroz dolje pod Dodatne informacije stavi Da za Moj komp i spremi postavke. Onda otiđeš na Uredi opcije i polja za Moj komp će ti biti kod Opcije threaded prikaza :) |
na mojoj 7600GS(GPU:500MHz, RAM:1200MHz) je temp u idleu 40C stim da je fan na 25%
kada je grafa na 550MHz i 1390MHz, tada temperaturu pod opterećenjem ne prelazi 60C i hladnjak je na 100% tako da su tvoje temperature prevelike, no na mojoj je solidan gainwardov hladnjak koji zauzima dva slota |
A proizvođač kartice (Gainward, Leadtek, Asus, itd.)?
Mogao bi ovako probati: zamijeni termalnu pastu na hladnjaku kartice sa AS Ceramique ili Silver 5 pastom. Privremeno rješenje - skinuti lijevu bočnu stranicu kućišta, pa vidjeti kakve će onda biti temperature. Gigabyte je proizvodac danas ju kupio zato mi je cudno (kupljena u ve-milu) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:54. |