|
![]() |
#1 |
The Game Never End's!
Datum registracije: Jul 2003
|
Sata
Hej helloo evo mene opet prvo zahvaljujem svima koji su našli vremena i strpljenja da odgovore na prednodni post. E sad iako sam shvatio manje više sve što se tiće ove teme imam još nekoliko krtkih pitanja vezanih uz nju tako da budem 100% siguran prije kupovine pa evo ih: 1. Znam da SATA diskovi koriste drugaćije konektore za spajanje tj. Ne koriste IDE (40, 80 pin) kabele ali nije mi jasno dali im je utor za napajanje drugaćiji od onih na UDMA diskovima i ako jeste postoji li kakvi adapter kojim bi se to moglo premostiti. 2. Ovo se tiće kontrolera: U prilogu imate sliku jednog kontrolera i sad ja nikako ne mogu odrediti na koji se utor on prikljućuje zato molim vas pogledajte i napišite.
![]() |
#2 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
PCI. Ne kuzim kaj te zbunilo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
|
Da, PCI što ti tu nije jasno:confused: I da koriste drugačije konektore. Sve im ide preko istog kabela (i napajanje i podaci). Postoji ti adapter za priključivanje IDE diskova na SATA sučelje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Game Never End's!
|
zbudilo me to što ja imama već dva PCI uređaja i oni ne izgledaju tako već ovako: pogledaj prilog.
In The End They Can Be Only One! ME ME ME ME ME ME ME ME EM!!!!!!! Zadnje izmijenjeno od: Mr.Vivi. 20.10.2003. u 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Mr.Vivi - briješ... to je PCI
![]() |
![]() |
#7 |
The Game Never End's!
|
evo još samo posljednje pitanje odlućio sam se za HDD SEAGATE Barracuda serial ATA 7200.7 120 GB, 7.200 o/min., 8 MB cache DISK i jedan Serial ATA kontroler (Jedini kojeg HGSpot ima) pa me zanima da li ću ja s tim diskom ili kontrolerom dobiti SATA kablove tj. jesu li oni u paketu ili ih treba kupiti posebno. Pa ako tko ima ovaj gore disk neka mi posta odgovor.
![]() |
#8 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|