|
![]() |
#1 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
posljedica farbanja?!
danas sam cuo da ako je kuciste pofarbano stradava maticna...da se stvara nesto kaj se talozi na maticnoj i da maticna pregori,dal je to istina ili blamaza,molio bi nekoga ako zna nesto o tome da napise zato sto sam sad zabrinut malo... OT:sad sam otkrio da sam otvorio 2000 temu=) ajmo proslaviti ![]()
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Glupost. Jedino ako ne prefarbas sa, da prostis, govnima pa ti se razviju kolonije kojekakvih nametnika u kucistu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ajde molim te kak neko more na takvu glupost opće pomisliti e da mi je videti toga kaj u to veruje oprostite ali moral sam nekaj napisati
![]() |
#5 |
hustla
|
ja sam samo pitao zato kaj nisam znao,ja sam to cuo i zabrinuo sam se zato kaj mi se neda opet kupovati nova maticna....
![]() |
#6 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ovako, da objasnim nešto pošto mi je samo djelomično to struka, iako se bavim puno otrovnijim i eksplozivnijim bojama. Naime, svaka boja je manje ili više toksična ili zapaljiva. Pri nanošenju boje isparavaju u određenoj količini, a njihovo sušenje na površini ovisi o nanosu i vrsti boje (u biti razrjeđivača koji je opasniji od same boje). Međutim, boja isparava nekoliko minuta/sati (ovisno o boji) i tada je moguće da, uslijed nedovoljnog provjetravanja okoline dođe do eksplozivno/toksične koncentracije opasne za ljude. Ali, ljudi moji, ovo sam naveo za nanošenje epoksi boje u velikim količinama, nanešene špricom u zatvorenom prostoru koji se cijeli boja. A mi pričamo o bojanju kućišta kompjutera iz spreja, bojom koja je nekih 518,23% puta manje otrovna i zapaljiva. I k tome, u kućištu se tijekom rada stvara toliko minorna temperatura, da je isparavanje osušene boje sa stijenki kućišta, nemoguće. Osim ako ti se u kućištu ne stvaraju temperature od nekih 200-300°C, a i onda ta temperatura nije u cijelosti prenesena na stijenku. Mogao sam bit i kraći, pa napisat bojaj i ne brini. ![]()
![]() |
#7 |
hustla
|
e puno ti hvala!meni je to neki lik reko,pa sam se malo zabrinuo,sad mi pao kanmen sa srce!pozdrav,sazno sam kaj me zanima,pa moderator radi kaj oces sa ovom temom!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|