|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() KHM........ školica je počela.......zahtjevi škola i učitelja se ponavljaju....... ministarstvo obećava i pripoveda i internetizaciji ...al opet....tateki i mameki su tu da pomognu kad zaškripi.....tja,doniral sam dva pentiuma 1 u kompletu za niže razrede, da se dječica uče kontaktu sa kompom....sve sam im složil podesil ali avaj!!! fale mi monitori....e sad ...svi kukaju i plaču da se nema love....pa evo ja (bedak!!) obečo vučitelju da bum pital...: ak ima neko da možebitno donira...uz zahvalu i eventualno moj uzvrat..ili proda jeftinije 2 monitora 15" il 17" sam da rade...niš posebno.... djeca bi bila jako zahvalna...a ja bi uz pifo gledao da eventualnom donatoru uzvratim uslugom.....a imam i eventualno i nekaj hw za đorat......štel bi da toj dečici damo šansu da se upoznaju sa čarima kompjutera....ponude može na sve vrste maila i ovdje.... unaprijed hvala!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: jedna mala MOLBICA.......
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Re: jedna mala MOLBICA.......
Citiraj:
![]() kak znam? bil je "cistocin" kamion...firma je neka amerikanska.... pa sad znaci njima je jednostavnije sve to zhitat nego ponudit na prodaju!!!da clovek prosvika!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: Re: jedna mala MOLBICA.......
Citiraj:
|
|