Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.09.2003., 21:22   #1
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking jedna mala MOLBICA.......

KHM........

školica je počela.......zahtjevi škola i učitelja se ponavljaju.......
ministarstvo obećava i pripoveda i internetizaciji ...al opet....tateki i mameki su tu da pomognu kad zaškripi.....tja,doniral sam dva pentiuma 1 u kompletu za niže razrede, da se dječica uče kontaktu sa kompom....sve sam im složil podesil ali avaj!!! fale mi monitori....e sad ...svi kukaju i plaču da se nema love....pa evo ja (bedak!!) obečo vučitelju da bum pital...:

ak ima neko da možebitno donira...uz zahvalu i eventualno moj uzvrat..ili proda jeftinije 2 monitora 15" il 17" sam da rade...niš posebno.... djeca bi bila jako zahvalna...a ja bi uz pifo gledao da eventualnom donatoru uzvratim uslugom.....a imam i eventualno i nekaj hw za đorat......štel bi da toj dečici damo šansu da se upoznaju sa čarima kompjutera....ponude može na sve vrste maila i ovdje....

unaprijed hvala!!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2003., 21:37   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Re: jedna mala MOLBICA.......

Citiraj:
Originally posted by mitzek
KHM........

školica je počela.......zahtjevi škola i učitelja se ponavljaju.......
ministarstvo obećava i pripoveda i internetizaciji ...al opet....tateki i mameki su tu da pomognu kad zaškripi.....tja,doniral sam dva pentiuma 1 u kompletu za niže razrede, da se dječica uče kontaktu sa kompom....sve sam im složil podesil ali avaj!!! fale mi monitori....e sad ...svi kukaju i plaču da se nema love....pa evo ja (bedak!!) obečo vučitelju da bum pital...:

ak ima neko da možebitno donira...uz zahvalu i eventualno moj uzvrat..ili proda jeftinije 2 monitora 15" il 17" sam da rade...niš posebno.... djeca bi bila jako zahvalna...a ja bi uz pifo gledao da eventualnom donatoru uzvratim uslugom.....a imam i eventualno i nekaj hw za đorat......štel bi da toj dečici damo šansu da se upoznaju sa čarima kompjutera....ponude može na sve vrste maila i ovdje....

unaprijed hvala!!!
ma ti monitori samo stvaraju probleme, mi isto imamo vise manje takvu akciju spremnu ali monitore nemozes dobit nigdje. jebote prije bi dobili najnovije grafulje u donaciju nego stari monitor
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 19.09.2003., 08:48   #3
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Re: Re: jedna mala MOLBICA.......

Citiraj:
Originally posted by greg SE
ma ti monitori samo stvaraju probleme, mi isto imamo vise manje takvu akciju spremnu ali monitore nemozes dobit nigdje. jebote prije bi dobili najnovije grafulje u donaciju nego stari monitor
ma pretpostavljam i sam ...imam jos par rezervnih opcija...valjda bu koja upalila....zadnja je da se svi tateki i mameki isprse sa opo 20 cuna i imamo jen novi od 17".....

,a gledam neki dan prekputa zgradu iz koje su frajeri s 1 kata BACALI" HARDWERAJ" NA KAMION I FURALI NA SMECE!!
kak znam? bil je "cistocin" kamion...firma je neka amerikanska....
pa sad znaci njima je jednostavnije sve to zhitat nego ponudit na prodaju!!!da clovek prosvika!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2003., 10:07   #4
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Re: Re: Re: jedna mala MOLBICA.......

Citiraj:
Originally posted by mitzek

,a gledam neki dan prekputa zgradu iz koje su frajeri s 1 kata BACALI" HARDWERAJ" NA KAMION I FURALI NA SMECE!!
kak znam? bil je "cistocin" kamion...firma je neka amerikanska....
pa sad znaci njima je jednostavnije sve to zhitat nego ponudit na prodaju!!!da clovek prosvika!!
ili da daju u donacije.....razmisljali smo da posaljemo svim firmama koje imaju kompove zamolbu da nas obavijeste kada nesto tako bacaju sto jos valja a sto bi mi mogli udomiti....
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno