PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   jedna mala MOLBICA....... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5907)

mitzek 18.09.2003. 21:22

jedna mala MOLBICA.......

KHM........

školica je počela.......zahtjevi škola i učitelja se ponavljaju.......
ministarstvo obećava i pripoveda i internetizaciji ...al opet....tateki i mameki su tu da pomognu kad zaškripi.....tja,doniral sam dva pentiuma 1 u kompletu za niže razrede, da se dječica uče kontaktu sa kompom....sve sam im složil podesil ali avaj!!! fale mi monitori....e sad ...svi kukaju i plaču da se nema love....pa evo ja (bedak!!) obečo vučitelju da bum pital...:

ak ima neko da možebitno donira...uz zahvalu i eventualno moj uzvrat..ili proda jeftinije 2 monitora 15" il 17" sam da rade...niš posebno.... djeca bi bila jako zahvalna...a ja bi uz pifo gledao da eventualnom donatoru uzvratim uslugom.....a imam i eventualno i nekaj hw za đorat......štel bi da toj dečici damo šansu da se upoznaju sa čarima kompjutera....ponude može na sve vrste maila i ovdje....

unaprijed hvala!!!
:beer:

greg SE 18.09.2003. 21:37

Re: jedna mala MOLBICA.......

Citiraj:

Originally posted by mitzek
KHM........

školica je počela.......zahtjevi škola i učitelja se ponavljaju.......
ministarstvo obećava i pripoveda i internetizaciji ...al opet....tateki i mameki su tu da pomognu kad zaškripi.....tja,doniral sam dva pentiuma 1 u kompletu za niže razrede, da se dječica uče kontaktu sa kompom....sve sam im složil podesil ali avaj!!! fale mi monitori....e sad ...svi kukaju i plaču da se nema love....pa evo ja (bedak!!) obečo vučitelju da bum pital...:

ak ima neko da možebitno donira...uz zahvalu i eventualno moj uzvrat..ili proda jeftinije 2 monitora 15" il 17" sam da rade...niš posebno.... djeca bi bila jako zahvalna...a ja bi uz pifo gledao da eventualnom donatoru uzvratim uslugom.....a imam i eventualno i nekaj hw za đorat......štel bi da toj dečici damo šansu da se upoznaju sa čarima kompjutera....ponude može na sve vrste maila i ovdje....

unaprijed hvala!!!
:beer:

ma ti monitori samo stvaraju probleme, mi isto imamo vise manje takvu akciju spremnu ali monitore nemozes dobit nigdje. jebote prije bi dobili najnovije grafulje u donaciju nego stari monitor

mitzek 19.09.2003. 08:48

Re: Re: jedna mala MOLBICA.......

Citiraj:

Originally posted by greg SE
ma ti monitori samo stvaraju probleme, mi isto imamo vise manje takvu akciju spremnu ali monitore nemozes dobit nigdje. jebote prije bi dobili najnovije grafulje u donaciju nego stari monitor
ma pretpostavljam i sam ...imam jos par rezervnih opcija...valjda bu koja upalila....zadnja je da se svi tateki i mameki isprse sa opo 20 cuna i imamo jen novi od 17".....

:rolleyes: ,a gledam neki dan prekputa zgradu iz koje su frajeri s 1 kata BACALI" HARDWERAJ" NA KAMION I FURALI NA SMECE!!
kak znam? bil je "cistocin" kamion...firma je neka amerikanska....
pa sad znaci njima je jednostavnije sve to zhitat nego ponudit na prodaju!!!da clovek prosvika!!:rambo:

greg SE 19.09.2003. 10:07

Re: Re: Re: jedna mala MOLBICA.......

Citiraj:

Originally posted by mitzek

:rolleyes: ,a gledam neki dan prekputa zgradu iz koje su frajeri s 1 kata BACALI" HARDWERAJ" NA KAMION I FURALI NA SMECE!!
kak znam? bil je "cistocin" kamion...firma je neka amerikanska....
pa sad znaci njima je jednostavnije sve to zhitat nego ponudit na prodaju!!!da clovek prosvika!!:rambo:

ili da daju u donacije.....razmisljali smo da posaljemo svim firmama koje imaju kompove zamolbu da nas obavijeste kada nesto tako bacaju sto jos valja a sto bi mi mogli udomiti....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:09.