|
![]() |
#1 |
editor in chief
Datum registracije: Sep 2005
|
Adsl
POzdrav svima, imam nekih mjesec dana Iskon Duo, uzeo sam Flate rate, onu pocetnu brzinu 1024/256 Kbps! Ono sto me zanima, dosta sam nov u ADSL svijetu, inace sam starije garde koji sam se spajao na net sa C64 i "surfao" po BBS-ovima..pa mi je ovo novo.. ![]() Imam par pitanja, prvo, haklam COD2, i to na United Noobs serverima, u SAD-u, ping mi je u prosjeku 200ms, sto je dosta neupotrebljivo.. ![]() ![]() Drugo pitanje, imam Thomsonovov Speed Touch, i ne znam dali netko ima iskustva s njime, no ponekad se tesko spajam na njega, i onda se cesto rusi! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
Dok se ne neđe netko tko će to odgovorit na pitanja, ja ti savjetujem da ne gasiš Zonealarm dok igraš jer nikad ne znaš kad će ti netko skenirat portove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
normalno da će ti ping biti velik u SAD-u, a ovo bihnet bi ti trebao biti oko 50-60 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za router bi ti možda mogao pomoći noviji firmware. Osim toga, vidi da li se jako grije jer je možda u tome problem. U slučaju da i dalje imaš problema zovi SZK i traži promjenu routera. Ja upravo čekam IskonDuo i nadam se da neću imati takvih problema.
![]() |
#7 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
ovo bi definitivno trebao prijaviti korisničkoj podršci... Korisnik ne može mijenjati firmver na 780-ici Citiraj:
ping...zovi korisničku podršku i kaži im da si gamer i da ti se čini da imaš prevelik ping na domaćim serverima i da bi volio ako se nešto može učiniti u vezi toga |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
editor in chief
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo javio sam se Iskonu, i odgovorili su u dosta brzom roku da su mi smanjili delay na mojoj DSL linij, Ping se popravio, i veza se rusila zbog toga sto su mi slagali novi profil! sve u svemu super radi! ![]() Sto se tice routera, ne znam sto je normalno a sto pretjerano grijanje.. ![]() ![]() 2Rivi : eh to su bili dani.. ![]() ![]() ![]() hvala svima! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|