![]() |
Adsl
POzdrav svima, imam nekih mjesec dana Iskon Duo, uzeo sam Flate rate, onu pocetnu brzinu 1024/256 Kbps!
Ono sto me zanima, dosta sam nov u ADSL svijetu, inace sam starije garde koji sam se spajao na net sa C64 i "surfao" po BBS-ovima..pa mi je ovo novo.. :) Imam par pitanja, prvo, haklam COD2, i to na United Noobs serverima, u SAD-u, ping mi je u prosjeku 200ms, sto je dosta neupotrebljivo.. :( dali se kako moze to rijesiti? Cak i na BiH serveru ping je oko 100-tke.. :( ponekad radi super, a ponekad zeza! Dok igram, sve je ugaseno, torrent, miranda, zone-alarm.. tako da je kompletan bandwith free. Drugo pitanje, imam Thomsonovov Speed Touch, i ne znam dali netko ima iskustva s njime, no ponekad se tesko spajam na njega, i onda se cesto rusi! Hvala! |
Dok se ne neđe netko tko će to odgovorit na pitanja, ja ti savjetujem da ne gasiš Zonealarm dok igraš jer nikad ne znaš kad će ti netko skenirat portove.
|
ok, hvala na savjetu! necu ga gasit!
|
normalno da će ti ping biti velik u SAD-u, a ovo bihnet bi ti trebao biti oko 50-60
|
Za router bi ti možda mogao pomoći noviji firmware. Osim toga, vidi da li se jako grije jer je možda u tome problem. U slučaju da i dalje imaš problema zovi SZK i traži promjenu routera. Ja upravo čekam IskonDuo i nadam se da neću imati takvih problema.
|
Beetle, hvala! Vratija si me 20 godina unazad spominjanjem BBS-ova.
Koja su to vremena bila. Modemi 9600 su bili formule. Zato, fala!!! :D |
Citiraj:
ovo bi definitivno trebao prijaviti korisničkoj podršci... Citiraj:
Citiraj:
ping...zovi korisničku podršku i kaži im da si gamer i da ti se čini da imaš prevelik ping na domaćim serverima i da bi volio ako se nešto može učiniti u vezi toga |
Evo javio sam se Iskonu, i odgovorili su u dosta brzom roku da su mi smanjili delay na mojoj DSL linij, Ping se popravio, i veza se rusila zbog toga sto su mi slagali novi profil! sve u svemu super radi! :)
Sto se tice routera, ne znam sto je normalno a sto pretjerano grijanje.. :) normalne je topline. :) 2Rivi : eh to su bili dani.. :) :) i ja zalim za njima.. :) hvala svima! :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |