|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Prodajem! RAK ne pizdi :-)
dovedite jos nekoga i dobijete niksicko pivo 11,2 % alkohola ![]() ![]()
Konane, koja je najbolja stvar u životu? Skršiti svoje neprijatelje, gledati ih pod sobom poražene i slušati naricanja njihovih žena! Zadnje izmijenjeno od: RAK. 02.08.2003. u 01:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
mjenjam šleper Ožujskog za nikšićko. Razmjena u ponedjeljak .Može? Pošto pifa? Zadnje izmijenjeno od: RAK. 02.08.2003. u 01:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Evo svima pifa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Prodajem! RAK ne pizdi :-)
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
A da Nikšićko pifo nebi zalijevalo prazan želudac evo jedne sengulice! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Faraon
|
svetogrde!!!!!! SIR JE STAVIO PRVI!!!! ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Da se uključim nakon kaj sam se vratio sa dvotjenog izbivanja s Jadrana. sendwič je genijalan jer ako je sa kulenom (origigi) a ne sa sekom onda je kruh od 2,96 kile a sir stvarno dembeli a tacna ima 97 santima. Premda mislim ipak da je to ipak industrijska patvorena seka, trapist i po žemičke iako je i to dobro predjelo, onako za pod zub. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
ZA pod zub je i više nego dobro a za pod jaja nije (tamo već bolje paše pica) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Faraon
|
Ja sam uvijek mislio ( buduci da mi je djed iz Novske ) da sam jeo pravi kulen velicine pogacice a ne kobasa koja se prodaje u butigi. Sto se tice sireva biram ocevu talijansku stranu Padovano sir koji govori 12 jezika svojom snagom, ekstremnom pikantnostcu i kaloricnostcu, od kobasa biram svaku originalnu iz madarske ili put u davnu 1960 pa Gavrilovic iz prvotnog pogona u Petrinji. Dragutine trebas probati jedan trapist sto ga prave fratri u hercegovini to je potpuno drugi sir i okus od ovih u butigama to je lijek ![]()
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
znanstveno dokazano da je bolje i seka kojuje netko radio za sebe nego kulen radjen za prodaju..... koristena metoda u istrazivanju poznata pod nazivom "moj zeludac" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Tako sam i ja mislio da to nije kulen več neki mesni nadomjestak a i nemam ništa protiv trapista origigi mislim ali nije isto ono čudo vakmirano pod istim imenom za 38 kuna po kili. Voilm kebase a i sir. Jedan po meni od najvećih inovatora u ljudskoj povijesti je lord Sendwich sa genijalnim izumom:feta kruva, pa red mesine pa sira a onda manđare. Još i hladna piva, malo majoneze, paradajz il maslina ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|