PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Prodajem! RAK ne pizdi :-) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5439)

gospar 01.08.2003. 20:18

Prodajem! RAK ne pizdi :-)

dovedite jos nekoga i dobijete niksicko pivo 11,2 % alkohola :cool: , upravo se vratih iz Montenegro jao sta sam sve kupio :) gajbu niksickoga :clap:

Ljoshy 01.08.2003. 22:52

mjenjam šleper Ožujskog za nikšićko. Razmjena u ponedjeljak .Može? Pošto pifa?

Ljoshy 01.08.2003. 22:53

Evo svima pifa:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

RAK 02.08.2003. 01:01

Znaš da to ne bu išlo. Budi dobar.

Black Dragon 02.08.2003. 01:17

Re: Prodajem! RAK ne pizdi :-)

Citiraj:

Originally posted by gospar
dovedite jos nekoga i dobijete niksicko pivo 11,2 % alkohola :cool: , upravo se vratih iz Montenegro jao sta sam sve kupio :) gajbu niksickoga :clap:
Moljci, pardon, RAKovi kruže PCE-om, čovjeku nestalo pola posta :D :D :D Čuj gospar, red je red pa makar bila rijeć o onom što je nestalo ... nije da smo sveci ali drugima moramo for prodavati:beer:

gospar 02.08.2003. 02:35

Citiraj:

Originally posted by RAK
Znaš da to ne bu išlo. Budi dobar.
picko jedna nemogu vjerovat da si mi editirao post :D pa ne prodajem zauprave zaboga nekoliko cdea to je fora kao narodna muzika ,tko bi to kupio, ovdje ljudi znaju citat i pisat :) ok bit cu dobar VAU

marac 02.08.2003. 03:19

A da Nikšićko pifo nebi zalijevalo prazan želudac evo jedne sengulice!

http://cro-oc.gamer.hr/private_folder/sengulica.jpg

gospar 02.08.2003. 09:01

svetogrde!!!!!! SIR JE STAVIO PRVI!!!! :rambo:

greg SE 02.08.2003. 11:07

Citiraj:

umjetnicka sloboda - inace se nebi vidilo ostalo jer je sir presirok....nemas pojma o fotografiji i dobroj klopi :D

marac 02.08.2003. 23:18

Citiraj:

Ako bolje pogledaš anatomiju sendvića onda ćeš vidjet da tamo gdje se nalazi sir i kulen da je to gornja polivca kruha, zato mir!

Dragutin 11.08.2003. 00:45

Da se uključim nakon kaj sam se vratio sa dvotjenog izbivanja s Jadrana. sendwič je genijalan jer ako je sa kulenom (origigi) a ne sa sekom onda je kruh od 2,96 kile a sir stvarno dembeli a tacna ima 97 santima. Premda mislim ipak da je to ipak industrijska patvorena seka, trapist i po žemičke iako je i to dobro predjelo, onako za pod zub. :D plus bira se razme :beer:

marac 11.08.2003. 01:15

Citiraj:

Originally posted by Dragutin
Da se uključim nakon kaj sam se vratio sa dvotjenog izbivanja s Jadrana. sendwič je genijalan jer ako je sa kulenom (origigi) a ne sa sekom onda je kruh od 2,96 kile a sir stvarno dembeli a tacna ima 97 santima. Premda mislim ipak da je to ipak industrijska patvorena seka, trapist i po žemičke iako je i to dobro predjelo, onako za pod zub. :D plus bira se razme :beer:
Nije to nikakva seka nego cistokrvni kulen koji kosta 180kn/kg, sendvic je nekih 40-ak cm odokativno - siri je od mog 15" monitora (sendvič kruh) a sir je EDAMER"!

ZA pod zub je i više nego dobro a za pod jaja nije (tamo već bolje paše pica) :D

gospar 11.08.2003. 11:04

Ja sam uvijek mislio ( buduci da mi je djed iz Novske ) da sam jeo pravi kulen velicine pogacice a ne kobasa koja se prodaje u butigi. Sto se tice sireva biram ocevu talijansku stranu Padovano sir koji govori 12 jezika svojom snagom, ekstremnom pikantnostcu i kaloricnostcu, od kobasa biram svaku originalnu iz madarske ili put u davnu 1960 pa Gavrilovic iz prvotnog pogona u Petrinji. Dragutine trebas probati jedan trapist sto ga prave fratri u hercegovini to je potpuno drugi sir i okus od ovih u butigama to je lijek :D .

greg SE 11.08.2003. 12:24

Citiraj:

Originally posted by marac
Nije to nikakva seka nego cistokrvni kulen koji kosta 180kn/kg, sendvic je nekih 40-ak cm odokativno - siri je od mog 15" monitora (sendvič kruh) a sir je EDAMER"!

ZA pod zub je i više nego dobro a za pod jaja nije (tamo već bolje paše pica) :D

nevaljaju ti industrijski kuleni....cak ni kad je kao domaci ali pravljen za prodaju.....
znanstveno dokazano da je bolje i seka kojuje netko radio za sebe nego kulen radjen za prodaju.....
koristena metoda u istrazivanju poznata pod nazivom "moj zeludac" :D

Dragutin 11.08.2003. 21:43

Tako sam i ja mislio da to nije kulen več neki mesni nadomjestak a i nemam ništa protiv trapista origigi mislim ali nije isto ono čudo vakmirano pod istim imenom za 38 kuna po kili.
Voilm kebase a i sir.
Jedan po meni od najvećih inovatora u ljudskoj povijesti je lord Sendwich sa genijalnim izumom:feta kruva, pa red mesine pa sira a onda manđare. Još i hladna piva, malo majoneze, paradajz il maslina ... :beer: :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:12.