|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
upgrade-da ili ne
Imam konfu iz siga,koja služi prvenstveno za gaming i filmove. Stoj radi bez greške u svim novim naslovima a grijanje cpu i gpu je na minimumu/ CPU+VODA=36 IDLE GPU+ZalmanCu=38 IDLE Everest Pro Edition Dal prelaziti na C2D/novi proc+nova matična/ ili poduplat memoriju i pričekat da novim grafama padnu cijene? Kaj mislite? Tenks,Lugi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Da sama na tvom mjestu dodao bi 2x 1GB DDR2 i neki eLCeDejcic (940 BF ili tako nesto) Na ljeto stavis C2D + graficku i to ti je to ... Pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Imaš dobar comp..malo rama i to je to..
![]() |
#8 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
takodjer mislim da ubodes samo memu,bilo bi dobro ubost 2x1 gigu rama,pricekaj jos malo da padnu cijene i onda znas sta treba ![]()
![]() |
#10 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Mislim da to nema nikakvog smisla. Kao što sam rekao, ti sljedećih godinu dana nemaš što mijenjati komp, a u godinu dana će se štošta promijeniti, i bit će aktualnije stvari u ponudi od C2D i Asus P5B. Ta ploča igra igru još sljedeća 3-4 mjeseca, a mislim da bi bilo jako glupo mijenjati komp koji dobro radi u tako kratkom vremenu. Prije 9 mjeseca 2007. ne bih uopće razmišljao o tome što je u ponudi, a tada ćeš moći kupiti svakave poslastice, i više profitirati nego da uskoro kupuješ P5B i C2D. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Uzmi 2x512 istog Kingmaxa i uživaj, služit će ti odlično. Razmisli malo - možeš sad prodati taj Kingmax, za mali dio cijene 2x1GB. Potrošit ćeš preko 2000kn na taj ram, a nećeš osjetiti gotovo nikakvu razliku između 4x512 Kingmax 533, a za godinu dana će ionako biti aktualne DDR2 memorije preko 1000-1200MHz, pa ćeš opet imati 2GB starije memorije i tako unedogled možeš. Radi što hoćeš, tvoj je komp i tvoji novci, ali ja ne vidim razloga za nadogradnju ili polu-nadogradnju sljedećih 10-12 mjeseci. Pretpostavljam da si se malo uzvrpoljio kad vidiš kako svi sad voze C2D i memorije na 800-900Mhz, ali vjeruj mi, ne trebaš biti nervozan, komp ti je pila, a za godinu dana ubost ćeš bjesomara samo takvog, pa će se drugi vrpoljiti. Polako samo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Gorluk,tenks. |
![]() |
![]() |
|
|