![]() |
upgrade-da ili ne
Imam konfu iz siga,koja služi prvenstveno za gaming i filmove.
Stoj radi bez greške u svim novim naslovima a grijanje cpu i gpu je na minimumu/ CPU+VODA=36 IDLE GPU+ZalmanCu=38 IDLE Everest Pro Edition Dal prelaziti na C2D/novi proc+nova matična/ ili poduplat memoriju i pričekat da novim grafama padnu cijene? Kaj mislite? Tenks,Lugi |
Da sama na tvom mjestu dodao bi 2x 1GB DDR2 i neki eLCeDejcic (940 BF ili tako nesto)
Na ljeto stavis C2D + graficku i to ti je to ... Pozz |
Kupi memu i čekaj pad cijena
|
Ako ti komp radi "bez greške" onda stvarno nema smisla ništa podebljavati (osim eventualno meorije). Ja bih se na tvojem mjestu strpio do ljeta / jeseni, i onda kupio neku Quad zvijer.
|
Hvala na savjetima.Čekam da grafikaneri padnu sa cijenama.
Ostaje mi kupovina 2x1giga rama. Koje rame,pliz? Od plaće se morem rastegnuti do cca 2 soma i nešto kunica. Tenks |
cekaj da memoriji padne cijena, taman je krenula na dolje. i sam kazes da ti komp dobro radi pa ti se nigdje ne zuri.
|
Imaš dobar comp..malo rama i to je to..
|
takodjer mislim da ubodes samo memu,bilo bi dobro ubost 2x1 gigu rama,pricekaj jos malo da padnu cijene i onda znas sta treba ;)
|
Da zbavim dobru memu koja bu kasnije išla sa C2D+P5B Deluxe?
|
Citiraj:
|
OK,štima.Koju memu(2x1024)preporučate.
|
Uzmi 2x512 istog Kingmaxa i uživaj, služit će ti odlično. Razmisli malo - možeš sad prodati taj Kingmax, za mali dio cijene 2x1GB. Potrošit ćeš preko 2000kn na taj ram, a nećeš osjetiti gotovo nikakvu razliku između 4x512 Kingmax 533, a za godinu dana će ionako biti aktualne DDR2 memorije preko 1000-1200MHz, pa ćeš opet imati 2GB starije memorije i tako unedogled možeš.
Radi što hoćeš, tvoj je komp i tvoji novci, ali ja ne vidim razloga za nadogradnju ili polu-nadogradnju sljedećih 10-12 mjeseci. Pretpostavljam da si se malo uzvrpoljio kad vidiš kako svi sad voze C2D i memorije na 800-900Mhz, ali vjeruj mi, ne trebaš biti nervozan, komp ti je pila, a za godinu dana ubost ćeš bjesomara samo takvog, pa će se drugi vrpoljiti. Polako samo. |
ima li kakvih najava znatnijih pojeftinjivanja am2 i c2d proceva u sljedećih 6 mjeseci?
|
Gorluk,tenks.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |