|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Codegen 480x
Ljudi moji kupio danas ovo napajanje ,da ga privremeno smjestim u ovu konfu ispod dok moj Tagan ne dođe s reklamacije a onda trebalo u nforce2 konfu.To je shit na n-tu....: lol2 : Odmah sam ga vratio. Naponi padaju,napon proca ide od 1,32 do 1,36 ,napon chipseta mi pokazuje 1,19 a treba 1,5 IT doctor se crveni...U biosu isto tako,zuji užasno,ma užas.Tagana nisam čuo... Codegen dual 12V 480 W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
oke, da ne otvaram novi topic malo ću ti zaspamat,al nadam se da se nećeš ljutiti, uzeo sam jučer ćifteka 400w i malo su mi čudni ovi naponi, stabilni su i sve, ne mjenjaju se (jedino ovih 12v kad opteretim cpu i grafu ode na kojih 11.02, al zar nisu malo niski za čifteka? sa priješanjim ms-om 400w 12v je u idle bilo 11.00 a nakon opterećenja 10.74 ![]() ups, zaboravih slikicu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
ok su ti naponi. ploča laže. |
![]() |
![]() |
#4 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() BTW ako je 12V treba biti 12V, nije dobro ni da je 12.3 isto kao ni da je 11.7V...
![]() |
#6 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Meni je napajanje najglasnija komponenta, nema se drugo šta ni čuti osim grebuckanja WD-a koji je i utišan AAM-om, a čuje se!!! A tek kad se čif optereti... Uf... Hvala Bogu igram sa slušalicama... I još k tome čuje mi se trafo u igrama... Nisi noise freak čim držiš vent u kučištu na 12V.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
misliš, čim držim sveukupno 5 ventova u kućištu(zalman na cpu, 120mm u napajanju, stock na grafi, 80mm po grafi i intel stock po wd-u), ![]() al oke, ne želim ivanu OS više spamat po topicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ma napajanje bilo max. sat vremena kod mene,vratio nazad i uzeo lovu.Još sam bio sve vratio na default,nikakav OC,clear CMOS napravio i digao Windows-e.Nisam nikad vidio da u BIOS-u skače napon gore dolje tako.Tagan mi sutra valjda dolazi pa palim konfu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|