![]() |
Codegen 480x
Ljudi moji kupio danas ovo napajanje ,da ga privremeno smjestim u ovu konfu ispod dok moj Tagan ne dođe s reklamacije a onda trebalo u nforce2 konfu.To je shit na n-tu....: lol2 :
Odmah sam ga vratio. Naponi padaju,napon proca ide od 1,32 do 1,36 ,napon chipseta mi pokazuje 1,19 a treba 1,5 IT doctor se crveni...U biosu isto tako,zuji užasno,ma užas.Tagana nisam čuo... Codegen dual 12V 480 W |
oke, da ne otvaram novi topic malo ću ti zaspamat,al nadam se da se nećeš ljutiti, uzeo sam jučer ćifteka 400w i malo su mi čudni ovi naponi, stabilni su i sve, ne mjenjaju se (jedino ovih 12v kad opteretim cpu i grafu ode na kojih 11.02, al zar nisu malo niski za čifteka?
sa priješanjim ms-om 400w 12v je u idle bilo 11.00 a nakon opterećenja 10.74 :D ups, zaboravih slikicu http://img525.imageshack.us/img525/1...1109jg9.th.jpg |
ok su ti naponi. ploča laže.
|
Citiraj:
BTW ako je 12V treba biti 12V, nije dobro ni da je 12.3 isto kao ni da je 11.7V... |
meni nije glasno, nisam neki silence frik al mislimda niej glasno, 12cm ven je barem ne dost tih..više me živcira zujalica na grafi.
kažeš ploča vara, ajd onda oke, vald je tako... |
Meni je napajanje najglasnija komponenta, nema se drugo šta ni čuti osim grebuckanja WD-a koji je i utišan AAM-om, a čuje se!!!
A tek kad se čif optereti... Uf... Hvala Bogu igram sa slušalicama... I još k tome čuje mi se trafo u igrama... Nisi noise freak čim držiš vent u kučištu na 12V. |
misliš, čim držim sveukupno 5 ventova u kućištu(zalman na cpu, 120mm u napajanju, stock na grafi, 80mm po grafi i intel stock po wd-u), :D i k tome mi kućište otvoreno.kada nabavim 200mm vent za na stranicu na kućištu izbacit ću ovaj sa wd-a i grafe (možda oba sa grafe, vidit ću temp.)
al oke, ne želim ivanu OS više spamat po topicu :) |
@ivan os: jesi mjerio multimetrom napone?
|
Ma napajanje bilo max. sat vremena kod mene,vratio nazad i uzeo lovu.Još sam bio sve vratio na default,nikakav OC,clear CMOS napravio i digao Windows-e.Nisam nikad vidio da u BIOS-u skače napon gore dolje tako.Tagan mi sutra valjda dolazi pa palim konfu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:30. |