Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.03.2003., 14:42   #1
razlo
Somewhere around Barstow

razlo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Flashani Sportster

Dobio sam externi US Robotics Sportster Flash (X2). Sflasho sam ga i sad podržava v.90. Bad je kaj se na net spajam (CARNet/HiNet) sa 35-40K i imam hrpu errora. Da bude stvar gora prije toga sam se na istoj liniji sa raznim 100kn soft-internim modemima (motorola, rockwell, connextant) bez beda spajao na 45-48K i nisam opće imao greški.
Skino sam nekakv USR modem configurator ali eto dok ne isprobam ima tko takav modem i kak mu radi? Ak ima el mi može napisati init string jer se osjećam prilično blesavo
P.S. Probao sam hrpu init-stringova s neta ali ne pomažu
razlo je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2003., 23:48   #2
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Re: Flashani Sportster

Citiraj:
Originally posted by razlo
Dobio sam externi US Robotics Sportster Flash (X2). Sflasho sam ga i sad podržava v.90. Bad je kaj se na net spajam (CARNet/HiNet) sa 35-40K i imam hrpu errora. Da bude stvar gora prije toga sam se na istoj liniji sa raznim 100kn soft-internim modemima (motorola, rockwell, connextant) bez beda spajao na 45-48K i nisam opće imao greški.
Skino sam nekakv USR modem configurator ali eto dok ne isprobam ima tko takav modem i kak mu radi? Ak ima el mi može napisati init string jer se osjećam prilično blesavo
P.S. Probao sam hrpu init-stringova s neta ali ne pomažu
http://flasher.webzone.ru/

Sve sto ti treba je na ovoj gore stranici..

Oglas
Oglasni prostor

Staro 02.04.2003., 09:41   #3
razlo
Somewhere around Barstow

razlo's Avatar

Thx! Skinuo sam tam neki flasher i flasho s njihovim upgradeom. Ali banana ... jos uvijek se spaja od 35-40K (jednom je cak i uspio na 45K) i ima hrpu gresaka. Kao s mojim modemom ima neki bad jer mu je na kraju serijskog broja ZZZZ a to kao oznacava da je v.90 disablean. Sam onda mi nije jasno kojim se to protokolom spaja na 35-40K. Probao sam promijeniti SN ali to mogu samo novi firmwarei . Stvarno nisam ocekivao ovakva sranja s USR.
Staro 02.04.2003., 14:00   #4
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Citiraj:
Originally posted by razlo
Thx! Skinuo sam tam neki flasher i flasho s njihovim upgradeom. Ali banana ... jos uvijek se spaja od 35-40K (jednom je cak i uspio na 45K) i ima hrpu gresaka. Kao s mojim modemom ima neki bad jer mu je na kraju serijskog broja ZZZZ a to kao oznacava da je v.90 disablean. Sam onda mi nije jasno kojim se to protokolom spaja na 35-40K. Probao sam promijeniti SN ali to mogu samo novi firmwarei . Stvarno nisam ocekivao ovakva sranja s USR.
ZZZZ serijski broj se moze sa Flasherom prebaciti u nesto drugo (to je onaj Magic number, koliko se sjecam). Ja sam tako vec hrpu Sportsera prebacio u V.90..

Sad sam nabavio jedan USR Professional koji se moze flashati na V.90, ali ne mogu prdniti zato sto me 3Com oce oderati za 60 US$
Staro 02.04.2003., 14:45   #5
razlo
Somewhere around Barstow

razlo's Avatar

Citiraj:
ZZZZ serijski broj se moze sa Flasherom prebaciti u nesto drugo (to je onaj Magic number, koliko se sjecam).
Da vidis to nisam probao! Zaboravio sam na to kolko sam lud bio. Thx!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno