![]() |
Flashani Sportster
Dobio sam externi US Robotics Sportster Flash (X2). Sflasho sam ga i sad podržava v.90. Bad je kaj se na net spajam (CARNet/HiNet) sa 35-40K i imam hrpu errora. Da bude stvar gora prije toga sam se na istoj liniji sa raznim 100kn soft-internim modemima (motorola, rockwell, connextant) bez beda spajao na 45-48K i nisam opće imao greški.
Skino sam nekakv USR modem configurator ali eto dok ne isprobam ima tko takav modem i kak mu radi? Ak ima el mi može napisati init string jer se osjećam prilično blesavo :D P.S. Probao sam hrpu init-stringova s neta ali ne pomažu :( |
Re: Flashani Sportster
Citiraj:
Sve sto ti treba je na ovoj gore stranici.. |
Thx! Skinuo sam tam neki flasher i flasho s njihovim upgradeom. Ali banana ... jos uvijek se spaja od 35-40K (jednom je cak i uspio na 45K) i ima hrpu gresaka. Kao s mojim modemom ima neki bad jer mu je na kraju serijskog broja ZZZZ a to kao oznacava da je v.90 disablean. Sam onda mi nije jasno kojim se to protokolom spaja na 35-40K. Probao sam promijeniti SN ali to mogu samo novi firmwarei :beer:. Stvarno nisam ocekivao ovakva sranja s USR.
|
Citiraj:
Sad sam nabavio jedan USR Professional koji se moze flashati na V.90, ali ne mogu prdniti zato sto me 3Com oce oderati za 60 US$ :( |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:39. |