|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
cooler
imam 200MMX, na njega sam stavio cooler novi koji je recimo kao JAKO VELIK, kad ukljucim kompjuter, dogodi se potres od par richtera i sve se trese i buci mislim da je buka od par stotina DBa jer je lim na kucistu klizni i sve se trese ludacki. pitanje: koji cooler kupiti jeli dobar onaj INTEL original, ili ima li tko od vas da mi DA cooler ili netko kao greg da mi PRODA cooler koji efikasno hladi 6 godina staro racunalo koje radi oko 20h na dan. price o pasivcima nisu potrebne jer ja zelim nesto sto ce ga ohladit posteno. hvala na odgovorima ![]() kolega rak cestitam na nominaciji i osvajanju vase titule i nadam se da mi ne zamjerate sto vam pravim posao ovim topicom ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
pa koji si kurac stavljo veliki cooler na to???? pitaj na newsima, uvjek ima ljudi koji drze stare stvari pod krevetom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faraon
|
kupio sam taj cooler jer je prosli imao alarm na sebi koji se pokvario i stalno je zvizdao ali kad je taj cooler proizveden za p2
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
kakav je to hladnjak da to sve trese? I kako si stavljao taj P2 heatsink na Pentium procesor? vrlo je moguce da ti nisi to pravilno instalirao na procesor, jer ventilatori tresu i vibriiraju ali ne toliko da ti kutija odskace od poda.
![]() |
#6 |
Faraon
|
nadam se da mi mozete reci koji cooler moze na pentium 200mmx i da je malen i jeftin i gdje ga ima kupiti ili ako ga tko mozda ima... sto se tice zvuka snimit cu ga kad stignem kasnije veceras
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Dučan kod trešnjevačkog placa, preko puta Inine pumpe. Ventilator sa hladnjkom tipa Acorp, cijena cca nekih 18 kuna. Na P 200 MMX radi već oko dvije godine besprijekorno. Za točan naziv i adresu bi morao pronaći račun. Ali pogledaj na www.chipoteka.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Faraon
|
Dragutine za par dana mi dolaze dva komada pleksiglasa pa kad ih dobijem onda ces staviti i stranicu na autobus samo mi posalji svoju adresu na private message tako da mogu stavit u kuvertu la-la prije nego posaljes ![]() Zvuk iz kucista uslijed ventilatora 64kb zip:
Konane, koja je najbolja stvar u životu? Skršiti svoje neprijatelje, gledati ih pod sobom poražene i slušati naricanja njihovih žena! Zadnje izmijenjeno od: gospar. 19.03.2006. u 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
All Right, čekam. Imam još par stvari na ponudi, kao za tebe imaš pravo prvokupa, ako si zainteresiran: TV kartice, napajanja, ladice, paneli.. i sl. Čista exotika. To se ne može naći legalnoj prodaji. Malo da sredim slike i odredim cijene poslat ću ti ponudu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Shit ![]() Provjerio sam u na Chipoteci za ventilator Šifra naziv MP cijena 2440001501 VENT SA HLADNJAKOM ZA PENTIUM 36.09 ja sam ga platio točno duplo jeftinije prije 2 godine u dućanu sa slike što je najbolje gore navedena firma je uvoznik (po deklaraciji) Može bit da je inflacija :mad: Zadnje izmijenjeno od: Dragutin. 08.02.2007. u 20:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
imam ja nekaj
imam ti ja viška kulera.... to mi je ostalo od nekih strojeva... bookPC-a mislim (ne sjećam se), ali ne znam dali će ti pasati... trebalo bi pogledati. ajde se javi pa ako ti paše, tvoj je.
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|