PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   cooler (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=3979)

gospar 08.03.2003. 13:13

cooler

imam 200MMX, na njega sam stavio cooler novi koji je recimo kao JAKO VELIK, kad ukljucim kompjuter, dogodi se potres od par richtera i sve se trese i buci mislim da je buka od par stotina DBa jer je lim na kucistu klizni i sve se trese ludacki. pitanje: koji cooler kupiti jeli dobar onaj INTEL original, ili ima li tko od vas da mi DA cooler ili netko kao greg da mi PRODA cooler koji efikasno hladi 6 godina staro racunalo koje radi oko 20h na dan. price o pasivcima nisu potrebne jer ja zelim nesto sto ce ga ohladit posteno. hvala na odgovorima :)

kolega rak cestitam na nominaciji i osvajanju vase titule i nadam se da mi ne zamjerate sto vam pravim posao ovim topicom :)

greg SE 08.03.2003. 13:44

pa koji si kurac stavljo veliki cooler na to????
pitaj na newsima, uvjek ima ljudi koji drze stare stvari pod krevetom :)

gospar 08.03.2003. 17:10

kupio sam taj cooler jer je prosli imao alarm na sebi koji se pokvario i stalno je zvizdao ali kad je taj cooler proizveden za p2

greg SE 08.03.2003. 19:18

Citiraj:

Originally posted by gospar
kupio sam taj cooler jer je prosli imao alarm na sebi koji se pokvario i stalno je zvizdao ali kad je taj cooler proizveden za p2
pa sta nisi skratio taj alarm za glavu?

metalac 08.03.2003. 19:28

kakav je to hladnjak da to sve trese? I kako si stavljao taj P2 heatsink na Pentium procesor?

vrlo je moguce da ti nisi to pravilno instalirao na procesor, jer ventilatori tresu i vibriiraju ali ne toliko da ti kutija odskace od poda.

gospar 08.03.2003. 21:03

nadam se da mi mozete reci koji cooler moze na pentium 200mmx i da je malen i jeftin i gdje ga ima kupiti ili ako ga tko mozda ima...
sto se tice zvuka snimit cu ga kad stignem kasnije veceras

Dragutin 08.03.2003. 21:45

Dučan kod trešnjevačkog placa, preko puta Inine pumpe.
Ventilator sa hladnjkom tipa Acorp, cijena cca nekih 18 kuna.
Na P 200 MMX radi već oko dvije godine besprijekorno.
Za točan naziv i adresu bi morao pronaći račun.

Ali pogledaj na www.chipoteka.hr

gospar 09.03.2003. 10:31

Dragutine za par dana mi dolaze dva komada pleksiglasa pa kad ih dobijem onda ces staviti i stranicu na autobus samo mi posalji svoju adresu na private message tako da mogu stavit u kuvertu la-la prije nego posaljes :D

Zvuk iz kucista uslijed ventilatora 64kb zip:

Dragutin 09.03.2003. 17:09

All Right, čekam.
Imam još par stvari na ponudi, kao za tebe imaš pravo prvokupa, ako si zainteresiran: TV kartice, napajanja, ladice, paneli.. i sl.
Čista exotika. To se ne može naći legalnoj prodaji.
Malo da sredim slike i odredim cijene poslat ću ti ponudu!
:)

Dragutin 09.03.2003. 17:27

Shit :(

Provjerio sam u na Chipoteci
za ventilator

Šifra naziv MP cijena
2440001501 VENT SA HLADNJAKOM ZA PENTIUM 36.09

ja sam ga platio točno duplo jeftinije prije 2 godine u dućanu sa slike što je najbolje gore navedena firma je uvoznik (po deklaraciji)

Može bit da je inflacija :mad:

horza 01.04.2003. 20:56

imam ja nekaj

imam ti ja viška kulera.... to mi je ostalo od nekih strojeva... bookPC-a mislim (ne sjećam se), ali ne znam dali će ti pasati... trebalo bi pogledati. ajde se javi pa ako ti paše, tvoj je.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47.