Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.06.2006., 00:37   #1
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
zagrebparking #2

puklo me nest i zaletim se ja danas do zg-a jer trebaju mi neke postene hlace i neke sitnice. Nisam znao di tocno da idem a i nije mi se dalo gurat po gadu pa ono ajd u inportane. parkiram auto pred skupstinom grada kupim parkkartu i odem u shopping. mislil sam ajd to cu nabrzinu obletit i kupim kartu na 1h. uglavnom ja isprobal bdo hlaca i naso jedne i sad ja to na blagajni placam i pogledam slucajno na sat i vidim a mi za 15 min istice karta pa si mislim, svaki slucaj poslat cu ja sms da je produzim. a kak nisam znal koja je to zona ni na koji br da saljem pitam ja tamo cure (zgodne za prste polizat pa mi se jos manje zurilo)u trgovini i vele mi fino napisi regu auta i salji na 103. pitam ja njih sigurno taj broj, zona prva itd. i uputim se ja nakon ugodnog razgovora u uato a kod auta taman lik klama kaznu na uplatnicu i podmece pod brisac i to onako da je brisac lupil u sajbu da se sam mislil da ce se sajba sasipat i samo sta ne vristi od srece kako me s***************o.
pitam ga ja fino uljudno pa kako to pa poslalo sam poruku i produzio parking, a on sa onim svojim podmuklim smijeskom;"pogledaj si za koju zonu si kupil ja njemu daj pa nemojte me zezat kasnim 10 min (kasnil sam stvarno 10 min, u 18.05 isticala karta u 18 i 15 ja bio kod auta (* po njegovom satu koji se ne slaze ni s satom automata za parking;18 i 21) da i za***************o sam zonu, uzel 3 umjesto 2) a on ce"pa moram i ja svoju placu zaradit" ja; dobro ja vam to ne namjeravam samo tako platit obsvzno cu se zalit, recite mi vase ime... i nisam uspo ni pitat do kraja on vec odmaglio....
evo lud sam da nemogu bit luđi, nije radi tih 100kn neg zbog togkj sam imal takvu volju da saštekam tipa a nisam smio (da sam bil sa svojim autom sigurno bi ga bil... )....
Staro 15.06.2006., 01:33   #2
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
...pa ne misliš valjda platit to........
alimilano je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.06.2006., 02:00   #3
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Trebo si ga jednom kružnim pa nek zarađuje plaću u bolnici. : boxers :
frANZi je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2006., 02:21   #4
Crais
Guest

Crais's Avatar

Datum registracije: May 2005
To bi Chuck Norris roundhouse-kickom riješio.
Crais je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2006., 03:20   #5
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
U biti nemaš kaj napravit neg platit. Jer zakasnio jesi, i uplatio za krivu zonu jesi.

Ali možeš ne platit i kod ti opomena stigne uplatiti 20kn na dotični račun. Stvar riješena.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2006., 11:59   #6
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ma platit cu, da je neka visak kazna nebi al ovako nije vrijedno za***************ancije. al poslat cu im mail i malo nakenjat jos stari, jer sta je je lik je bio bas bezobrazan i neugodan.
Staro 15.06.2006., 12:22   #7
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
evo, ja moram (unatoc sto ih mrzim) napisat jednu pohvalu....isao sam jedan dan s autom do faksa (2. zona) i ja platim za za 3. prek moba (jer je to prije nove godine bila 3., ja zaboravih) i vracam se ja u auto nakon nekih pol sata i jos sam bio zivcna zbog nekog ispita i vidim ja tog lika koji naplacuje kazne i pokazuje mi da spustim prozor....ja si mislim, koji k... me jos sad ti je....s, platio sam parking...i lik kaze da sam platio za 3. zonu, a ovo je 2. da znam za ubuduce, da mi sad nije htio napisat kaznu....

eto, svaka pohvala njemu, ali ostali su svi
nicko je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2006., 13:21   #8
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
lol ko jos parkira na parkiralistima di se plača : lol2 :

valjda sam ovi ne-Zagrepčani

trebo si ic u koturašku , to se dolazi s vukovarske , kod lisinskog skrenes ljevo ,prodes importane , tam se stanes..

eh djeco draga..
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2006., 13:26   #9
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
'

Zanimljivo za znati je da je ZG Parking (posebno) firma koja jedino zna i moze poslovati samo u suficitu.

To je vjerovatno jedina firma u HR koja NIKAD nije poslovala sa gubitkom.

Kako i bi, kad svaki dan ima promet deluxe, solarnija likvidnost ne postoji.

Sa takvim sredstvima a da ponovim ENORMNIM sredstvima, covjek bi pomislio da ce se to debelo osjetiti na infrastrukturi parkiralista, povecanju kapaciteta i generalno
podebljanu postojecih. No sto smo dobili?

Gotovo je uvredljivo slusati Herr.K-a, kako se "radi na povecanju kapaciteta" , mislim da bi neki iz te firme mogli poceti "raditi" u kompleksu zatvorenog tipa.

Godine i godine i nista !

Danas kad se sjetim da sam prije kupovao godisnju crvenu kartu, cini mi se da sam bio malouman, jer kreditirati tu firmu je ravno zlocinu.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2006., 13:46   #10
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Visage
'

Zanimljivo za znati je da je ZG Parking (posebno) firma koja jedino zna i moze poslovati samo u suficitu.

To je vjerovatno jedina firma u HR koja NIKAD nije poslovala sa gubitkom.

Kako i bi, kad svaki dan ima promet deluxe, solarnija likvidnost ne postoji.

Sa takvim sredstvima a da ponovim ENORMNIM sredstvima, covjek bi pomislio da ce se to debelo osjetiti na infrastrukturi parkiralista, povecanju kapaciteta i generalno
podebljanu postojecih. No sto smo dobili?

Gotovo je uvredljivo slusati Herr.K-a, kako se "radi na povecanju kapaciteta" , mislim da bi neki iz te firme mogli poceti "raditi" u kompleksu zatvorenog tipa.

Godine i godine i nista !

Danas kad se sjetim da sam prije kupovao godisnju crvenu kartu, cini mi se da sam bio malouman, jer kreditirati tu firmu je ravno zlocinu.
u potpunosti se slazem....i umjesto da ako nista bar smanje cijenje, oni ih uduplaju s naznakom da ce se kao "smanjit cijene parkiranja u garazama" sto je apsurd. Ali ajde, da su bar to napravili, nego ni to... : baad :
nicko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.06.2006., 00:30   #11
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
¸hmn ja obicno nadjem lika koji naplacuje parking pitam ga rista koliko treba za kavu da ja tu ostanem malo duze ? covjek kaze 10 kn ja dam i ostanem u centru grada po 4-5 sati

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2006., 00:48   #12
Crais
Guest

Crais's Avatar

Išo s frendom (on vozi), sparkali se između savske i HNK u prvu zonu...lik vadi šrafciger. Ja gledam koji qrac radiš...odšarafi obe tablice, spremi ih u gepek, i odemo 2h na cugu. Vratimo se do auta, i doma
Crais je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2006., 02:15   #13
z3D
Moderator
Moj komp

z3D's Avatar

Datum registracije: Aug 2002
ne kuzim o cem raspravljate. moras platit brate.
Staro 16.06.2006., 06:11   #14
Marzd
Premium

Marzd's Avatar

nazovi njihovu službu za korisnike i požali se njima, meni je tako uspjelo
Marzd je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2006., 10:12   #15
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
E ja sam zakasnio samo jednu minutu (pred koje 2 godine) i dobio kaznu. Tip je baš čekao pred autom da vrijeme isteče, pa da mi pukne kaznu. Na svu sreću bilo je samo 15 kn. Stvarno prasac jedan bezobrazan.

Bran je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno