|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
t-com adsl - volim nogomet akcija
rijetko gledam tv asli sam malo prije slučajno ulovio neku reklamu, i kao nešto da se svim postojećim i novim korisnicima daje mjesec dan flata povodom sp u nogometu? i da se treba prijaviti do ne znam kad za to??? jesam dobro polovil kaj su rekli?
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Jesi. Samo moraš im prodat dušu na 2 godine za mjesec flata ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
ionak sam na iskonu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
a čekaj ak ja sad imam 512/128 i pređem na 2 gige plačat ću 120 kn????jel tak??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ako predjete na visi korisnicki paket prometa onda imate jedan mjesec flat rate, ali morate i potpisat novi ugovor na 12 mjeseci znaci ako se prebacite sa: start paket -> 2GB ili 2GB na 5GB itd., onda dobivate pravo na akciju uz novi ugovor na 12 mj
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
ps. E a kaj je s tim potpisanim ugovorima na 12/24 mjeseca? Moze li se raskinuti i uz koje posljedice? Nikad nisam vidio taj ugovor i fakat mi se cini UNFAIR da ne mozes odustati (zbog brdo razloga, npr: stari/stara ostane bez posla ili ti budes taj "sretnik" koji zavrsi na burzi rada....)
![]() |
![]() |
#12 |
Neradnik
|
ma mozes raskinit ugovor ali sve se to placa ....samo neznam koliko zadnji puta sam raskinio ugovor a imao sam isdn samo se nesjecam koliko sam platio ...ma sve u svemu neces dobit bezveze flat moras biti vezan ugovorom na taj paket ...prvi put kada sam citao ja kontam prebacim se sa 2 gige na 5 i dobijem iduci mjesec flat i onda krajem mjeseca se vratim na 2 gb ponovo i dobijes flat đabalesku,,,e reko idem ja nazvat i provjerit i on mi kaze, da samo se prebacite na 5 gb i iduci je flat i kasnije se mozete vratit na 2..ma meni to malo nelogicno zovem opet kad nakon neznam kojeg pokusaja covjek kaze potpisi ugovor na 12 mj i onda tek imas flat...e to ce biti malo sutra ovako bar mogu mjenjat svaki mjesec paket koji ja ocu |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja sam uzeo iskona i dobio 60 dana gratis flat ratea. kod t scuma kažu '2 obračunska razdoblja', a to ti nije isto. obračunsko razdoblje je 1-31 u mjesecu i ako počneš trošiti flat 15, gratis ti je samo do 31! pripazi na te cake.
![]() |
#14 | |
networking wannabe guru
|
Citiraj:
znaci ak si pod ugovorom bio 3 mjeseca, onda za jos 9 mjeseci moras platit pretplatu
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Neces se bas usrecit ![]() ![]() Ako samo skines tu i tamo koju pjesmu onda ti flat niti ne treba..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
networking wannabe guru
|
pa skidas sa download managerom, a dok surfas onda pauziras...
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
MadModerator
|
Bruno_Rv - imam 200/64 flat (iako na stranici jos uvijek pise da je to 128/64, a na mail mi odgovorili da je brzina 192/64, a po brzini DL/UP imam 200/64). Skinem obicno 500MB do 1GB svaki dan. Obicno kad podjem spavat stavim da mi se skida sta treba, dok se probudim odem na fax i vratim vec sve skinuto. A to je obicno 2-3 epizode nekog anime-a, jedan film i par mp3-ca. Istina da bi volio da je brze, ali i ovo je sasvim dovoljno.
![]() |
#30 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Napravi žalbu , finu , uljudnu i 99% ćeš se izvuć ili manje platit nego što treba. Meni se tip konektao u pol mjeseca kad sam spojio modem jer mu nije htjelo preko laptopa. Napravio sam oko 4GB kad sam saznao da sam bez veze izgubio 15 dana flata , nazvao ih , napisao finu žalbicu i zanemarili su sav promet tog mjeseca. Vrijedi pokušat , kažeš da te ženska nije dobro informirala pa vidi šta će ti reći. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|