![]() |
t-com adsl - volim nogomet akcija
rijetko gledam tv asli sam malo prije slučajno ulovio neku reklamu, i kao nešto da se svim postojećim i novim korisnicima daje mjesec dan flata povodom sp u nogometu? i da se treba prijaviti do ne znam kad za to??? jesam dobro polovil kaj su rekli?
|
Jesi. Samo moraš im prodat dušu na 2 godine za mjesec flata:D
|
Citiraj:
ionak sam na iskonu:gringo: . makar i tu plaćam tekomu. barem u nazivu nisu oni:cool: |
Jesu. Pogledaj telefonski račun kad dođe pretplata.
|
a čekaj ak ja sad imam 512/128 i pređem na 2 gige plačat ću 120 kn????jel tak???
|
ja sam produžio ugovor i onda ovaj mjesec imam flat, jel?
uzeo sam 2gb paket |
Ja se prebacio na 5gb paket, ali nisam uzeo flat, ionako mi istjece u 7 mjesecu tamo ugovor i onda se prebacujem preko ljeta na iskonov flat
|
ma to je s***e ako se prebacis sa npr 512 na 2 gb dobijes jedan mjesec flata ,s tim da moras biti vezan ugovorom na taj paket ...i nema mjenjanja paketa tih 12 mjeseci
|
Citiraj:
|
ako predjete na visi korisnicki paket prometa onda imate jedan mjesec flat rate, ali morate i potpisat novi ugovor na 12 mjeseci
znaci ako se prebacite sa: start paket -> 2GB ili 2GB na 5GB itd., onda dobivate pravo na akciju uz novi ugovor na 12 mj |
Citiraj:
ps. E a kaj je s tim potpisanim ugovorima na 12/24 mjeseca? Moze li se raskinuti i uz koje posljedice? Nikad nisam vidio taj ugovor i fakat mi se cini UNFAIR da ne mozes odustati (zbog brdo razloga, npr: stari/stara ostane bez posla ili ti budes taj "sretnik" koji zavrsi na burzi rada....) |
ma mozes raskinit ugovor ali sve se to placa ....samo neznam koliko zadnji puta sam raskinio ugovor a imao sam isdn samo se nesjecam koliko sam platio ...ma sve u svemu neces dobit bezveze flat moras biti vezan ugovorom na taj paket ...prvi put kada sam citao ja kontam prebacim se sa 2 gige na 5 i dobijem iduci mjesec flat i onda krajem mjeseca se vratim na 2 gb ponovo i dobijes flat đabalesku,,,e reko idem ja nazvat i provjerit i on mi kaze, da samo se prebacite na 5 gb i iduci je flat i kasnije se mozete vratit na 2..ma meni to malo nelogicno zovem opet kad nakon neznam kojeg pokusaja covjek kaze potpisi ugovor na 12 mj i onda tek imas flat...e to ce biti malo sutra ovako bar mogu mjenjat svaki mjesec paket koji ja ocu
|
ja sam uzeo iskona i dobio 60 dana gratis flat ratea. kod t scuma kažu '2 obračunska razdoblja', a to ti nije isto. obračunsko razdoblje je 1-31 u mjesecu i ako počneš trošiti flat 15, gratis ti je samo do 31! pripazi na te cake.
|
Citiraj:
znaci ak si pod ugovorom bio 3 mjeseca, onda za jos 9 mjeseci moras platit pretplatu |
nije bas sve ali jedan dio
|
Je, puni iznos pretplate plaćaš
|
jedno pitanje,
podnio sam zahtjev za adsl ovaj mjesec(za vrijeme trajanja akcije), znaci novi sam korisnik maxADSLa pa me zanima jel imam ja sljedeci mjesec flat rate? |
juhu ja nemam flat i imat ću 900kn računa jeeee!
|
Citiraj:
|
jedva cekam da mi uvedu cable net u zgradu..jao..jedva cekam..dosta mi je vise ovog T scuma i njigovih 2gb za 130kn...reko od ja na flat 256/128 ili 64 za 170kn..i cao :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neces se bas usrecit :D ipak je to 256 .... ovisi za sta ti treba flat. Ako stalno skidas velike fajlove,256 i nije neka brzina...cekas brdo vremena za fajl ako ides s full konekcijom,a u medjuvremenu ne mozes bas surfat,a ako stavis neki netlimiter da ti ogranici download brzinu tako da mozes surfat,onda cekas za neki veliki fajl brrrrdddddooooo vremena tako da flat 256 i nije neko rjesenje. Bio sam na 512 flat i nisam bio bas happy :). Jedini flat koji valja nesto je 1024 ili vise... Ako samo skines tu i tamo koju pjesmu onda ti flat niti ne treba..... |
pa skidas sa download managerom, a dok surfas onda pauziras...
|
Bruno_Rv - imam 200/64 flat (iako na stranici jos uvijek pise da je to 128/64, a na mail mi odgovorili da je brzina 192/64, a po brzini DL/UP imam 200/64). Skinem obicno 500MB do 1GB svaki dan. Obicno kad podjem spavat stavim da mi se skida sta treba, dok se probudim odem na fax i vratim vec sve skinuto. A to je obicno 2-3 epizode nekog anime-a, jedan film i par mp3-ca.
Istina da bi volio da je brze, ali i ovo je sasvim dovoljno. |
Citiraj:
ah... nekih tridesetak: hitthewa : hitthewa |
uuuuuuu .....veselo, mogao si imat naredna 3 mj flat
|
a hebat ga... sjebala me neka ženska iz službe za korisnike... e da znam tko je nabio bi joj račun u p....
|
a lijepo pise, akcija traje od 1.-20.4 :D
|
Imam samo jedan komentar:
T-com je bahata stoka! (nemojte mi moderatori zamjeriti :D) |
Citiraj:
Napravi žalbu , finu , uljudnu i 99% ćeš se izvuć ili manje platit nego što treba. Meni se tip konektao u pol mjeseca kad sam spojio modem jer mu nije htjelo preko laptopa. Napravio sam oko 4GB kad sam saznao da sam bez veze izgubio 15 dana flata , nazvao ih , napisao finu žalbicu i zanemarili su sav promet tog mjeseca. Vrijedi pokušat , kažeš da te ženska nije dobro informirala pa vidi šta će ti reći. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |