|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
dal smijem .. tj .. kolko je opasno
dal postoji kakva opastnost od pregaranja maticne ili slicnih djelova ak bi recimo uštekaval i ištekaval od kuchista ventove dok komp radi .. jer mi se neda gasiti i paliti komp svaki put kad ih ocu cisto ugasiti ...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ja mislim da nebi smjelo nist bit, ja kad slazem komp to radim jakooo puno puta i jos mu ništ nije bilo, al ipak ti lijepo ugasi komp pa onda uštekavaj i ištekavaj. tak je ipak najsigurnije
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
mozes...i molex-e (samo pazi da nebi nes drugo istekal) i one 3-pinske... EDIT: naravno, pod molex, mislim ventove koji se tako spajaju... ostale uredjaje se nesmije iskapcati za vrijeme upaljenog racunala...
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 16.02.2006. u 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ventove možeš bez problema samo nemoj ponovo ukapčat CD/DVD/HDD dok je komp upaljen jer će se ugasit. To mi se dogodilo na 4-5 različitih napajanja, valjda neka zaštita.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
to ti se dogodilo jer si zbrikao kontakte al da ti se to i nije dogodilo morao bi restartat jer ih vise widowsi nece prepoznat |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
@domy_os tak nekako sam ja disk skurio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ventove bez beda mozes ustekavati.... jer kao sto rece deadman i ja sam to jedno soma puta ziher napravio nego ajde neka meni sada netko kaze jeli se smije sata hard ustekavat i izstekavati za vrijeme rada ![]() jer koliko se sjecam (ako se dobro sjecam) sata je trebao biti hot plug ili tak nes ?
![]() |
#10 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Samo isštekavaj, ne bu nis crklo Ovo zadnje mi nije bas jasno, kakve veze Safely Remove Hardware ima s molexima??? To je za usb i slične pizdarije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sve 5 s diskovima, al opek mi nema veze s ventovima |
![]() |
![]() |