![]() |
dal smijem .. tj .. kolko je opasno
dal postoji kakva opastnost od pregaranja maticne ili slicnih djelova ak bi recimo uštekaval i ištekaval od kuchista ventove dok komp radi .. jer mi se neda gasiti i paliti komp svaki put kad ih ocu cisto ugasiti ...
|
ja mislim da nebi smjelo nist bit, ja kad slazem komp to radim jakooo puno puta i jos mu ništ nije bilo, al ipak ti lijepo ugasi komp pa onda uštekavaj i ištekavaj. tak je ipak najsigurnije
|
mozes...i molex-e (samo pazi da nebi nes drugo istekal) i one 3-pinske...
EDIT: naravno, pod molex, mislim ventove koji se tako spajaju... ostale uredjaje se nesmije iskapcati za vrijeme upaljenog racunala... |
Ventove možeš bez problema samo nemoj ponovo ukapčat CD/DVD/HDD dok je komp upaljen jer će se ugasit. To mi se dogodilo na 4-5 različitih napajanja, valjda neka zaštita.
|
to ti se dogodilo jer si zbrikao kontakte al da ti se to i nije dogodilo morao bi restartat jer ih vise widowsi nece prepoznat
|
@domy_os
tak nekako sam ja disk skurio :fuming: |
napravio sam to tisucu puta
nista se nece dogoditi |
Ventove bez beda mozes ustekavati.... jer kao sto rece deadman i ja sam to jedno soma puta ziher napravio
nego ajde neka meni sada netko kaze jeli se smije sata hard ustekavat i izstekavati za vrijeme rada :) jer koliko se sjecam (ako se dobro sjecam) sata je trebao biti hot plug ili tak nes ? |
Na NForceu 4 koji podržava hot plug možeš 100%. Trebala bi ti u trayu bit ona ikona Safely Remove Hardware. Tam klikni safely remove i to je to.
|
Samo isštekavaj, ne bu nis crklo
Ovo zadnje mi nije bas jasno, kakve veze Safely Remove Hardware ima s molexima??? To je za usb i slične pizdarije |
Citiraj:
|
Sve 5 s diskovima, al opek mi nema veze s ventovima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:39. |