|
![]() |
#1 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Enermax 420 W
Daklem hebemu sto jadi.... Kao svaki pacijent nemilice sam natrpao kučiste svom živim čudima, da sad sve ne nabrajam, izdvojimo samo: 2x HDD DVD pržilica 512 RAM itd. Sve to zajedno pogoni Chanell Well Tech 420 W napajanje. Samo po sebi radi jako dobar posao. Samo kad sam ubacio 2. HDD i dignuo voltažu skoro pa svemu zbog OC-a đubre je postalo glasno. Mislim glasnije je dosta od vodenog - dakle previše ![]() Sad me zanima ako netko ima optrećenog Enermaxa, čisto zbog glasnoće - dali se beba ćuje ili ?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Čuje se. Ima regulacija brzine ali se pod opterečenjem i više grije. Ajde ga kupi a ja od tebe to tvoje sranje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
imam ja enermaxa i cuje se (poprilicno) smanjio sam brzinu vetna ali se sad prejako grije ali buka je u skladu s euro2 normama pa se nezalim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Enermax 420 W
Citiraj:
a sto se tice grijanja ako nema 2 venta stavi jos jedan(moze i jos 2) sve to na 5V i hladan ko led a necujan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Re: Enermax 420 W
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
u kojoj trgovini ima Channel Well napajanja :confused:
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
a pogledaj i u zagriji...koliko se sjećam bili su jeftiniji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Kaj se tiće još jednog venta - ma nema nutra mijesta za ništa ![]() Mislim đubre ima i kaj napajat: MBO: MSI nforce2 CPU AMD XP 1600+ ( 1400 ) @ 2100+ ( 1765 ) RAM: Kingmax DDR 333 @ 333 2-2-3-2 FSB: 166 VGA: Leadtek 4200 @ 289/587 - driveri 41.09 HDD: Maxtor 80GB x 1 Seagate 120 GB x 1 Pržilica Plextor DVD Samsung Live zvučna LAN 3COM 2 mala venta na VGA 2 80 mm venta za vodeno Sve to zajedno ČUPA hrpu struje. Kad se ugrije zvući kao manji mlažnjak u uzletu. ![]() Hebemu sto ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Pogledaj u mom sigu šta sve napaja obično napajanje od 300W. Da napomenem da ima još dva dodatna velika ventilatora u kućištu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|