![]() |
Enermax 420 W
Daklem hebemu sto jadi....
Kao svaki pacijent nemilice sam natrpao kučiste svom živim čudima, da sad sve ne nabrajam, izdvojimo samo: 2x HDD DVD pržilica 512 RAM itd. Sve to zajedno pogoni Chanell Well Tech 420 W napajanje. Samo po sebi radi jako dobar posao. Samo kad sam ubacio 2. HDD i dignuo voltažu skoro pa svemu zbog OC-a đubre je postalo glasno. Mislim glasnije je dosta od vodenog - dakle previše :D Sad me zanima ako netko ima optrećenog Enermaxa, čisto zbog glasnoće - dali se beba ćuje ili ?!? |
Čuje se.
Ima regulacija brzine ali se pod opterečenjem i više grije. Ajde ga kupi a ja od tebe to tvoje sranje. |
Pajdo 450 Kn i prodano ( u dućanu 600 - 650 novi )
|
imam ja enermaxa i cuje se (poprilicno)
smanjio sam brzinu vetna ali se sad prejako grije ali buka je u skladu s euro2 normama pa se nezalim :D |
Re: Enermax 420 W
Citiraj:
a sto se tice grijanja ako nema 2 venta stavi jos jedan(moze i jos 2) sve to na 5V i hladan ko led a necujan:rolleyes: |
Re: Re: Enermax 420 W
Citiraj:
|
u kojoj trgovini ima Channel Well napajanja
:confused: |
u linksu
|
a pogledaj i u zagriji...koliko se sjećam bili su jeftiniji...
|
Citiraj:
Kaj se tiće još jednog venta - ma nema nutra mijesta za ništa :eek: natrpanu u 3 pm. Mislim đubre ima i kaj napajat: MBO: MSI nforce2 CPU AMD XP 1600+ ( 1400 ) @ 2100+ ( 1765 ) RAM: Kingmax DDR 333 @ 333 2-2-3-2 FSB: 166 VGA: Leadtek 4200 @ 289/587 - driveri 41.09 HDD: Maxtor 80GB x 1 Seagate 120 GB x 1 Pržilica Plextor DVD Samsung Live zvučna LAN 3COM 2 mala venta na VGA 2 80 mm venta za vodeno Sve to zajedno ČUPA hrpu struje. Kad se ugrije zvući kao manji mlažnjak u uzletu. :( Bila je ideja staviti vodu unutra + vent na 5V ali nema mijesta za cijevi. Hebemu sto :beer: |
Pogledaj u mom sigu šta sve napaja obično napajanje od 300W.
Da napomenem da ima još dva dodatna velika ventilatora u kućištu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:39. |