|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
mozilla vs. opera
ajd dajte svoje mišljenje o boljem browseru. pitam prvenstveno jerbo vidim da je mozilla favorizirana na forumu. a ja sam danas baš skinuo operu i koliko vidim, opera mi je bolja. diže se trenutno za razliku od firefoxa, download i sejvanje slika je daleko brže... šta je loše u njoj da je mozilla toliko favorizirana?
![]() |
#2 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: mozilla vs. opera
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam dugo vremena koristio mozzilu i onda mi je počela srat, zamrezne se na 5sec, pa onda normalno radi i još par sitnica.. tako da sam prešao na operu i zadovoljan sam, ima bolji download menager( možeš nastaviti download, što kod mozzile nije slučaj) i brže se podiže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Svatko koristi kaj mu paše. Ja sam već dugo na Operi ![]() Ne mogu biti objektivan po tom pitanju jer druge browsere nisam ni probao. Osim onih za Amigu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
jednostavno tko je probao oboje, koristiti će ono što mu više odgovara, fanATIk u tvom slučaju je to očigledno opera ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Oko 3 godine na Operi i tu i tamo na IE. Dugo sam bio na verziji 7.54 koja je bila nenadhebiva, a od nedavno sam na 8.5. Čak imam dojam da se je verzija 7.54 dala puno bolje poštelat. Ima sve kaj ti treba za internet mail, news grupe, chat, download. Sve u jednom. Brzo otvara jer se dobro koristi sa cacheom koji se može i poštelat. Probao sam Firefox, ali mi baš i ne leži. Prevelika sličnost sa IE, osim šta je puno bolje napravljena. Iako se je pokazalo da i ona ima dosta propusta šta se tiče zaštite.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Firefox koristim zadnju godinu dana i uglavnom sam zadovoljan,zna se smrznit pri otvaranju većih pdf datoteka ali uglavnom je OK i navikao sam na nju.Operu sam stavio prije desetak dana čisto za probu i stvarno je brža, ima email itd.. vrijeme će pokazat ,koristit ću ih paralelno pa ću vidit. Prije otprilike godinu kad sam stavljao windowse pri instalaciji sam dobio poruku da ne može naći IE exe ,ignorirao sam to i od tada nemam IE a naknadni pokušaji instalacije nisu uspjeli(javlja mi da već imam IE) pa ako neko zna kako da ga instaliram (bez reinstalacije windowsa)?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Od jučer koristim Firefox 1.5, nakon godina korištenja IE i treba mi malo privikavanja. Sad me muči širina prozora na kojem pišem ovaj reply... Inače, FF je definitivno napredniji browser od IE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Kad misle ugradit auto complete u Operu? 2. Jel se može nekako odvojit accounte u Operinom e-mail klijentu kao što je u Thunderbirdu?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|