![]() |
mozilla vs. opera
ajd dajte svoje mišljenje o boljem browseru. pitam prvenstveno jerbo vidim da je mozilla favorizirana na forumu. a ja sam danas baš skinuo operu i koliko vidim, opera mi je bolja. diže se trenutno za razliku od firefoxa, download i sejvanje slika je daleko brže...
šta je loše u njoj da je mozilla toliko favorizirana? |
Re: mozilla vs. opera
Citiraj:
|
ja sam dugo vremena koristio mozzilu i onda mi je počela srat, zamrezne se na 5sec, pa onda normalno radi i još par sitnica..
tako da sam prešao na operu i zadovoljan sam, ima bolji download menager( možeš nastaviti download, što kod mozzile nije slučaj) i brže se podiže... |
Svatko koristi kaj mu paše.
Ja sam već dugo na Operi:) Ne mogu biti objektivan po tom pitanju jer druge browsere nisam ni probao. Osim onih za Amigu:D |
firefox:beer:
|
koristim firefox, a stvar je samo navike. operu nisam probao niti mislim, firefox zadovoljava moje potrebe. ;)
|
Citiraj:
jednostavno tko je probao oboje, koristiti će ono što mu više odgovara, fanATIk u tvom slučaju je to očigledno opera:beer: |
ma i ja sam do danas koristio firefox i nije mi padalo napamet da ju mjenjam. al mi je sinoć jedan tip na fešti nabrojio prednosti opere, pa zašto ne probati.
|
Citiraj:
|
Oko 3 godine na Operi i tu i tamo na IE.
Dugo sam bio na verziji 7.54 koja je bila nenadhebiva, a od nedavno sam na 8.5. Čak imam dojam da se je verzija 7.54 dala puno bolje poštelat. Ima sve kaj ti treba za internet mail, news grupe, chat, download. Sve u jednom. Brzo otvara jer se dobro koristi sa cacheom koji se može i poštelat. Probao sam Firefox, ali mi baš i ne leži. Prevelika sličnost sa IE, osim šta je puno bolje napravljena. Iako se je pokazalo da i ona ima dosta propusta šta se tiče zaštite. |
Vatrena Lija. :smoke:
|
firefox :clap:
opera mi je isto ok, ali mi je užasno nepraktična za sejvanje web stranica (što često radim :D ) |
Firefox koristim zadnju godinu dana i uglavnom sam zadovoljan,zna se smrznit pri otvaranju većih pdf datoteka ali uglavnom je OK i navikao sam na nju.Operu sam stavio prije desetak dana čisto za probu i stvarno je brža, ima email itd.. vrijeme će pokazat ,koristit ću ih paralelno pa ću vidit.
Prije otprilike godinu kad sam stavljao windowse pri instalaciji sam dobio poruku da ne može naći IE exe ,ignorirao sam to i od tada nemam IE a naknadni pokušaji instalacije nisu uspjeli(javlja mi da već imam IE) pa ako neko zna kako da ga instaliram (bez reinstalacije windowsa)?? |
Od jučer koristim Firefox 1.5, nakon godina korištenja IE i treba mi malo privikavanja. Sad me muči širina prozora na kojem pišem ovaj reply...
Inače, FF je definitivno napredniji browser od IE. |
Welcome to the club! :beer: :beer:
P.S. A jel ti ovaj smajlić :clap: izgleda napušeno? :D |
Niti jedno niti drugo meni je avant browser puno bolji , 2 godine
ga koristim i 98% zadovoljan, ali ako vec moram birati opera |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1. Kad misle ugradit auto complete u Operu?
2. Jel se može nekako odvojit accounte u Operinom e-mail klijentu kao što je u Thunderbirdu? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |