|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Naredan laptop za malo love
Imam doma Toshiba 17' laptop, poprilično nov i odličnih spec. (i5, 6 gb ram, 2 gb grafa). Koristimo ga bolja polovica i ja. Imam službeno Galaxy Tab 3 i iPad air. Međutim često se nađem u situaciji da mi je potreban pc, da su tableti ipak previše ograničeni, a da je ova toshiba preglomazna ili nedostupna. Tako da si gledam možda uzeti neki manji lakši laptop. Šogorica ima neki Samsung od 14", sestra Asusa x serije od 15.6" ultra laganog, bez cdrw pogona. Znam da su ti laptop i novi bili oko 2300 kuna. Nešto tako bi uzeo polovno do maks 1500. Imate neku preporuku?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
T410
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma t410 je velik.... X201 definitivno, lap sa i5 procom (jest prve generacije no svejedno sve zvace) a ima kilu i pol sa baterijom stim da je iznimno dobro graden, ja si isto nabavil jednoga, uhvatim ga bez problema gore za lcd i prebacim di mi pase ![]() Nema savijanja uvijanja pucketanja plastike ko u t410.... A razliku izmedju dijagonala neces primjetit iako na papiru izgleda veca nego sto je... Ak dobijem t410 u ruke mozemo se nac pa pogledaj iz prve ruke kak to djeluje...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|