![]() |
Naredan laptop za malo love
Imam doma Toshiba 17' laptop, poprilično nov i odličnih spec. (i5, 6 gb ram, 2 gb grafa). Koristimo ga bolja polovica i ja. Imam službeno Galaxy Tab 3 i iPad air.
Međutim često se nađem u situaciji da mi je potreban pc, da su tableti ipak previše ograničeni, a da je ova toshiba preglomazna ili nedostupna. Tako da si gledam možda uzeti neki manji lakši laptop. Šogorica ima neki Samsung od 14", sestra Asusa x serije od 15.6" ultra laganog, bez cdrw pogona. Znam da su ti laptop i novi bili oko 2300 kuna. Nešto tako bi uzeo polovno do maks 1500. Imate neku preporuku? |
T410
|
T410 je gabaritima malen, ali s baterijom ima skoro 2.5 kg. Mislim, osobno bih ga uzeo bez razmišljanja, ali čovjeku treba nešto laganije :)
Imam T420 (uz T61) pa znam o čemu pričam :) |
Ma, nije mi sad toliko presudno ta masa, nisam baš slabuškan :-D. Bitno da je kompaktan, dobar i jeftin.
Škicnem t410 |
Onda je T410 way to go, nemaš kaj razmišljat :)
|
Pogledaj si i x220. Bilo ih je ne tržnici po 1500
|
Ma t410 je velik....
X201 definitivno, lap sa i5 procom (jest prve generacije no svejedno sve zvace) a ima kilu i pol sa baterijom stim da je iznimno dobro graden, ja si isto nabavil jednoga, uhvatim ga bez problema gore za lcd i prebacim di mi pase :D Nema savijanja uvijanja pucketanja plastike ko u t410.... A razliku izmedju dijagonala neces primjetit iako na papiru izgleda veca nego sto je... Ak dobijem t410 u ruke mozemo se nac pa pogledaj iz prve ruke kak to djeluje... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:44. |