|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Pozdrav ekipa. Trebam program za mjerenje brzine LAN-a. Nesto jednostavno i po mogucnosti besplatno, trazim po netu i nalazim milion programa i blago receno sam izgubljen u sumi ponude, pa ako ima neko ko je iskusniji od mene nek mi preporuci kakvog. Fala i pozdrav ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
NetMeter
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
fala trebam izmjerit jel mi Gigabitna mreza radi kako treba, nadam se da ce doticni programcic to odradit kao spada
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Također jedna od opcija: NicSpeed - Check your network interface speed |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Bandwidth Monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Jeli ko korstio iperf imam problem u win 8 64 bitnome mozda neko neki drugi projedlog ? Znaci dva pc-a su u mrezi, jedan je server jedan client i test brzine naravno s nekim zapisom u obliku teksa ili diagram hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#8 |
Premium
|
To sma vidio no na jednom laptopu ubiti na dva koja koristim, oba su od firme, cim se pokrene odma se raspadne program, java update, firewall izgasen, ima ko ideju sto bi mogo jos pogledati |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Korištenje bilo kojeg 3rd party programa koji nije odobren od firme, na firminom laptopu, samo ti može škoditi. Mogao bi tražiti dopuštenje da dobiješ masteradmin ovlasti, pa da radiš što hoćeš. Kaže tvoj profil da si u Njemačkoj, pa znaš valjda kak to funkcionira tu.
![]() |
#10 |
Premium
|
Sto se toga tice mogu koristit sve programe bez ikakvih problema jer je u interesu firme. Imam sva prava na racunalu. Sto bi trebo pogledati sto me zeza ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
https://iperf.fr/ koristi iz command prompta na jednom kompu pokreni server "iperf -s" na drugom kompu client "iperf -c IP-od-servera" default port je 5201 (ugasi FW ili propusti taj port), tako ces izmjeriti propusnost
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|