|
![]() |
#1 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Jesu li ovo artefakti??
Ovo je 3d mark cpu test 1 i neznam jesu li ovo artefakti ili je normalno.. kada sam skužio to probao sam isključit sve pipe i na default frekve stavit i svejedno se pojavljuje pa mi je to čudno... I btw koju igru preporučate da probam u kojoj bi se sigurno vidli artefakti ako grafa ne dela dobro?? http://www.vuka.hr/~ktomislav/Artefakti.jpg
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: Jesu li ovo artefakti??
I btw koju igru preporučate da probam u kojoj bi se sigurno vidli artefakti ako grafa ne dela dobro?? http://www.vuka.hr/~ktomislav/Artefakti.jpg [/B][/QUOTE] Far Cry patch 1.3 na gore |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
E to bogme nisu artefakti... Kad ti se počnu pojavljivat znat ćeš da su to oni Bau-Bau |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Tak nesto se meni znalo pojavljivati kad clockam karticu , ali pri istom clocku jednom bi se pojavilo a drugi put nebi . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja to nisam imao,ali nije artefakt. Igraj Doom3,Half-Life 2 ili Far Cry kako bi se uvjerio da je sve O.k.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Stavi najveću rezolucioju koju ti monitor podržava, uključi max AA i AF i stavi da vrti loop 3dmark 05 i ako ti nakon pol ure ne baci artefakt onda znači da je OC siguran
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Primjer sj*banih pipa sam attach-al pa da vidis kak to izgleda a sto se tice testiranja, tu fakat nema pravila meni recimo SVI 3DMarkovi prolaze bez artefakata, Doom3, FEAR itd. itd. No u mom slucaju artefaktiranje se moze malo suzbit, npr. u NFSU2 sam ih imao ali ako iskljucim "Fog" nema ih uopce tj. u vecini igara sam uspio nekaj iskemijat da ih ne baca, sad bas trazim nacin da to kaj me cima sredim na driver-level-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
DA NIJE MATRIX U PITANJU :burn:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium moderator
|
Nisu to artefakti,jer kad sam ja previše OC-ao svoju grafičku dobio sam crvene,zelene i plave točkice preko cijelog ekrana u 3Dčmarku, blokirao mi je NFSU2, pucale teksture, slika pucala u Windowsima,komp brejkao,itd.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Cimaju ga samo magle i izmaglice i to one slabih detalja, i ne mogu se u svim igrama iskljucit(ko' npr. u NSU2) pa sam trazio nacin da to sredim prek drivera ali me koci nedostatak znanja pa ipak drzim na 12,6... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium moderator
|
Čuj, ja nisam imao nikakvu sliku kad je komp ulazio u Windowse i mislio sam "kvragu,ode nova kartica!Koje sam ja j**** sreće..." a ono totalno su se zaribali 77.77 driveri. A te jednostavne maglice,ne mogu to objasniti. Trebao bi imati i artefakte kod većih detalja...:confused: Može biti pajp,vertex,driveri, svašta, a možda ništa
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Ziher su pajpi, jer sam i pixel i vertex sve isprobao, o driverima i da ne pricam(61.xx-81.84). Al vec sam se naviknuo na cudne stvari ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jeste paviani!! De ti lijepo reci koji ti CPU imaš i na koliko ti je klokan? ovo je CPU test... i de reci dal se te mrlje pojavljuju ka GPU testu iste igre... ako da, onda je grafa, ako ne , onda je procesor... ako se mrelje pojavljuju u svim kombinacijam, probaj i sa drugom grafom (posudi od nekoga) i ubodi u... pa ak se tad opet pojave onda je maticn ploca... eto to je moje misljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Dakle citaj s razumijevanjem ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Evo upravo sam provrtio 3dmark 05... CPU test... evo kaj ja mislim... ovo sto se prikazuje na cputestu je neka slaaaba reza... oko 640*480 i CPU nema mogucnost ko grafa uporabom SM2 (pixel shader 2) da ti lijepo preslika planinu u vodu... e tu CPU pokusava vjerojatno nekom emulacijom nesto preslikati i u biti ne uspjeva... e sad ... i kod mene se pojavljuju isti defektovi, pa znaci da je rijec o 3dmarku ili opravdanoj nesposobnosti nasih procesora... ak je o 3dmarku rijec, onda je to mozda neki bug koji se bu u dogledno virjeme mozda i popravio... eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Daj screen shot da vidimo...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
meni na radeonki, sitne zute tockice po ekranu....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|