Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Pisači i skeneri
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.10.2012., 10:44   #1
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
HITNO Problem zamjenski boja, preporuke ? epson bx305

Bio sam nabavio set zamjenskih boja MAXNAVIA i one mi nejavalju ništa !

Kako ?
Jučer kupim i printam, danas neprintam jer nemam potrebe i već sutra neće printati kak se spada već sve neke crte i koje kakve gluposti imam na papiru.
Bio ih nabavio prije par dana koristio sam softwerske alate čišćenja koje imam u od printera prilikom instaliravanja i nepomaže.

Koje zamjenske boje kupujete za taj printer T1281, T1291 i gdje ?

Molio bih da mi čim prije odgovorite jer moram printati neke važne stvari od faksa tipa seminari, prezentacije, važne dokumente i ostalo, a nemogu puno čekati niti imam para za originale 4x po 80kn.
DANCI je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 10:50   #2
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Kupi si neki jeftini polovni laser i skrati muke. Od tih multifunkcijskih drekova nema vajde za studenstki budjet, nazalost...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.10.2012., 12:17   #3
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 13:13   #4
chief_wolfinjo
Guest

Bok,

ja sam kupio ovo za svoj sx125 :
http://www.ebay.com/itm/Refillable-I...item2311cf912e
te sam si kupio četri bočice svaka od 100ml boje
i već mi traje dosta dugo i sve kak spada radi. i najeftnije moguća opcija
jer ti jedan catridge je mislim 15ml boje, dok sam ja kupio bočice s bojom od 100ml
to znači da svaki catridge mogu napuniti barem sedam puta. a sve zajedno
punjive catridge i boje sam platio oko 220kn. kad potrošim bočice onda samo kupujem
opet njih, punjivi catridgi ostaju.
te jedino barem jednom mjesečno moraš nekaj isprintati ili raditi clean head.
  Reply With Quote
Staro 12.10.2012., 00:36   #5
DANCI
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Kupi si neki jeftini polovni laser i skrati muke. Od tih multifunkcijskih drekova nema vajde za studenstki budjet, nazalost...
baš trebam multifunkcijski printer jer imam premali stol da imam tri uređaja poslozeno jedan do drugoga, nedavno sam bio koristio faks jer neke firme jos uvijek koriste faks umijesto emaila i ostalih novosti, zatim puno koristim kopirku bez upotrebe racunala i naravno ono klasično printanje s računala

netražim čuda da mora printati ko da kosta 10 000kn već da isprinta to da se vidi kaj se isprintalo, pare za novog nemam niti mi se da zezati s polovnim jer s kupnjom polovnih uređaja nisam na ti
zato što mogu prije kupit govno ko da je doso s jakusevca nego dobar uređaj, točnije imam peh s takvim stvarima da upočetku sve radi i poslije ništa kada se radi o polovnim i otada kupujem samo novo i nemam brige

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
i kaj kažeš da nemaš nikakvih problema ?
vidim da šalju poštom jer su kod valpova točnije blizu osijeka, no svejedno nije važno glavno da to kaj imaju valja, tako da ću uzeti uobzir da bih mogao od njih nabaviti

Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
Bok,

ja sam kupio ovo za svoj sx125 :
http://www.ebay.com/itm/Refillable-I...item2311cf912e
te sam si kupio četri bočice svaka od 100ml boje
i već mi traje dosta dugo i sve kak spada radi. i najeftnije moguća opcija
jer ti jedan catridge je mislim 15ml boje, dok sam ja kupio bočice s bojom od 100ml
to znači da svaki catridge mogu napuniti barem sedam puta. a sve zajedno
punjive catridge i boje sam platio oko 220kn. kad potrošim bočice onda samo kupujem
opet njih, punjivi catridgi ostaju.
te jedino barem jednom mjesečno moraš nekaj isprintati ili raditi clean head.
za ebay se nisam bio sijetio da imaju kaj kvalitetno kao original, no ako kažeš da tebe služi kak se spada onda je to to kaj tražim
Staro 12.10.2012., 07:34   #6
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor DANCI Pregled postova
baš trebam multifunkcijski printer jer imam premali stol da imam tri uređaja poslozeno jedan do drugoga, nedavno sam bio koristio faks jer neke firme jos uvijek koriste faks umijesto emaila i ostalih novosti, zatim puno koristim kopirku bez upotrebe racunala i naravno ono klasično printanje s računala

netražim čuda da mora printati ko da kosta 10 000kn već da isprinta to da se vidi kaj se isprintalo, pare za novog nemam niti mi se da zezati s polovnim jer s kupnjom polovnih uređaja nisam na ti
zato što mogu prije kupit govno ko da je doso s jakusevca nego dobar uređaj, točnije imam peh s takvim stvarima da upočetku sve radi i poslije ništa kada se radi o polovnim i otada kupujem samo novo i nemam brige

i kaj kažeš da nemaš nikakvih problema ?
vidim da šalju poštom jer su kod valpova točnije blizu osijeka, no svejedno nije važno glavno da to kaj imaju valja, tako da ću uzeti uobzir da bih mogao od njih nabaviti

za ebay se nisam bio sijetio da imaju kaj kvalitetno kao original, no ako kažeš da tebe služi kak se spada onda je to to kaj tražim
odgovorio sam ti na pm
  Reply With Quote
Staro 16.10.2012., 12:49   #7
DANCI
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
odgovorio sam ti na pm
Zavaljujem na preporuci kupio sam na ebay te prazne punjive kasete i boje, i onda ćemo vidjeti kako se bude ponašalo. Nemam baš više povijerenja u ove jednokratne jeftine zamjenskih boja pa ću probati ovime koje si mi preporučio.

Zadnje izmijenjeno od: DANCI. 16.10.2012. u 13:02.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno