|
![]() |
#1 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
WAR Inc. - STEAM free to play TPS
Jel probao tko ovaj besplatan third person shooter na Steamu? SKinuo sam ga neki dan i sa obzirom da je free nije ni tako loš. Grafika je užas, gameplay i nije neki, izbor oružja prosječan, ali opet, besplatan je pa ima ogroman plus ![]() Mapa ima malo ali su čisto OK, izuzev one sa kontenjerima.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 26.07.2011. u 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Izlgeda slično WarRocku, bar se meni čini uglavnom probat ću ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Problem su zvukovi, i jako je teško skužit poziciju, ali za prvu ruku izgleda jako dinamično i svježe. Definitivno ostaje kod mene još koji dan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
UPDATE ![]() Je li iko iga ovo osim mene? Dosta su bugova popravili kroz ovih par patcheva, oružja su balansirali. Zvukovi su još banana, ali tako san se navuka ![]() Inače igram s: Barrett M82 A1 & Steyr HS .50 + MP5SD. Uglavnom zadovoljan sam kako snip (iako ne ide kroz zid) ubija jednim metkom (.50 cal BMG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
Igram ja. Tu i tamo ![]() Iritira me užasan hit-reg, i katastrofalna grafika kad gledaš u daljinu. Također me iritira što imaš jako malo para za ošta. Trenutno sam 19. lvl i već 3 dana pokušavam na 20. lvl jer vidim da je nagrada 10k onih kao "pravih" para sa kojima ekšueli i moš nešto kupiti. Ne ove gluposti što "unajmljuješ" na 1 ili 7 dana. I nikako neide na 20. Nemogu ništa capture-ati, ili igraš sa timom retardiranih igrača, ili se igra uroti protiv tebe pa ispraznim cijeli šaržer u nekoga da bi se on okrenuo i mene ubio sa 2 metka.
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
E da ta lovu je teško dobit jer se plaća, pa poklone ono svako nekoliko levela. Mene prvenstveno zanima poradi M82 perm ![]() Koliko san skužio kad prođe beta, rankovi idu od 0 tako da se ne živciran previše. Jedino mi smeta ako ne caputreaš imaš malo bodova, bez obzira na 24-0 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 13.08.2011. u 02:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: Miki3. 15.08.2011. u 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
Udario sam po Mikijevoj preporuci ![]() Uzeo od GPa Premium, leveli idu ko ludi. Sada na 30tom uzeo SK3 i još par stvari perm, jer na 35 opet ide GP, a premium imam ~25 dana, tako da nije problem ![]() EDIT: Lvl 32, 50 deathmatcheva odrađeno, 1000+ killova isto, sada samo Conquest i Sabotage (ali kako sab nikako nisan igra, onda ništa od toga ![]() RPD RD + Protecta + SK3 + K Halmet ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 20.08.2011. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
Iko? |
![]() |
![]() |
|
|