![]() |
WAR Inc. - STEAM free to play TPS
Jel probao tko ovaj besplatan third person shooter na Steamu?
SKinuo sam ga neki dan i sa obzirom da je free nije ni tako loš. Grafika je užas, gameplay i nije neki, izbor oružja prosječan, ali opet, besplatan je pa ima ogroman plus :) Mapa ima malo ali su čisto OK, izuzev one sa kontenjerima. |
Izlgeda slično WarRocku, bar se meni čini
uglavnom probat ću :) |
baš mi se danas skinulo.. kad je free, isprobat ću..
|
Stavio da se skida, baš me zanima :D
|
Dosad najveći minus igri - strašno loš hit reg.
Zaboravite BC2, on je mila majka što se tiće hit rega spram ovoga. |
Citiraj:
Problem su zvukovi, i jako je teško skužit poziciju, ali za prvu ruku izgleda jako dinamično i svježe. Definitivno ostaje kod mene još koji dan :) |
UPDATE :D
Je li iko iga ovo osim mene? Dosta su bugova popravili kroz ovih par patcheva, oružja su balansirali. Zvukovi su još banana, ali tako san se navuka :) Inače igram s: Barrett M82 A1 & Steyr HS .50 + MP5SD. Uglavnom zadovoljan sam kako snip (iako ne ide kroz zid) ubija jednim metkom (.50 cal BMG :)) |
Igram ja. Tu i tamo :D
Iritira me užasan hit-reg, i katastrofalna grafika kad gledaš u daljinu. Također me iritira što imaš jako malo para za ošta. Trenutno sam 19. lvl i već 3 dana pokušavam na 20. lvl jer vidim da je nagrada 10k onih kao "pravih" para sa kojima ekšueli i moš nešto kupiti. Ne ove gluposti što "unajmljuješ" na 1 ili 7 dana. I nikako neide na 20. Nemogu ništa capture-ati, ili igraš sa timom retardiranih igrača, ili se igra uroti protiv tebe pa ispraznim cijeli šaržer u nekoga da bi se on okrenuo i mene ubio sa 2 metka. |
Citiraj:
E da ta lovu je teško dobit jer se plaća, pa poklone ono svako nekoliko levela. Mene prvenstveno zanima poradi M82 perm :D, ali i unajljivanje je ok jer iman masu onih bodova. Koliko san skužio kad prođe beta, rankovi idu od 0 tako da se ne živciran previše. Jedino mi smeta ako ne caputreaš imaš malo bodova, bez obzira na 24-0 :eek:, tribali bi to malo više nagradit (da ne kampiram) džaba :rolleyes: |
Konačno došao do 20. lvla, dobio 10k i kupio permanent M82 i M4 sa telescopic sight i GL-om :)
http://www.pohrani.com/t/2/Rx/27qSyz...08-1300001.jpg http://www.pohrani.com/t/1z/EA/1SRGt...08-1300002.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da sam znao onda bi to napravio. |
Citiraj:
Sljedeći ingame ide isto 2x ;) EDIT: Zašto nisi iskoristio SP? |
http://dl.dropbox.com/u/37030313/WAR.PNG
Uuuua, premium je tu. Deep Freez sa G11 i udri :) Lvl 30 ;) Hammer ti? |
Najs.
Ja sam skoro pa 21. lvl. Nisam sad neko vrijeme igrao. |
Citiraj:
Uzeo od GPa Premium, leveli idu ko ludi. Sada na 30tom uzeo SK3 i još par stvari perm, jer na 35 opet ide GP, a premium imam ~25 dana, tako da nije problem :) EDIT: Lvl 32, 50 deathmatcheva odrađeno, 1000+ killova isto, sada samo Conquest i Sabotage (ali kako sab nikako nisan igra, onda ništa od toga :D) RPD RD + Protecta + SK3 + K Halmet :Machineg: |
|
Anyone?
|
Iko? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:06. |