|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Slusalice i zvucnici u isto vrijeme
pozz narode , imam jedno pitanje jel mogu namjestit da mi recimo na slusalice ide zvuk samo s skype a na zvucnike sve ostalo jel to izvedivo ili ja samo izmisljam toplu vodu heheh hvala unaprijed!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Iskreno ne vidim način kako? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Win7 na sound kliknes imas opciju "set as Default Device" i "set as Default communication Device". U principu neznam s kojim sve kombinacijama radi,sa 2x zvucne sigurno, a i sa sa 2x usb izvora zvuka radi bez problema. Npr. meni su pojacalo i zvucnici usb dacom vezani za komp i ako ih stavim kao default- normalno svira muzika preko njih, dok ako je na g930 (koje su usb headset) stavljen default communication device, bez problema pricam paralelno na skype, steam etc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Skype ima u sebi ugrađen izbor kartice, kako za mic, tako i za output. Ne treba ništa namještat u sistemu. Isto tako, playeri (audio, video ili audio/video) imaju odabir output kartice, a neki čak i kanala posebnog. Meni je zvuk i mic Skype-a na jednoj kartici, glazba na drugoj (na jednom stereo kanalu) na 2.1 zvučnicima ili na liniji (drugi stereo kanal), a filmovi idu preko hdmi kabla na tv slikom i zvukom. Bez obzira na postavke sistema, ovi programi su podešeni da se uvijek ponašaju kako sam ih namjestio. Jedino za igre moram mijenjat default sound device, ako želim promijeniti sa sluški na 2.1, liniju ili tv. Primjer: ženi pustim film na tv, igram na sluške bfbc2 i skype-am s ljudima bez problema. Kad žena nije doma i kad nitko ne spava, stavim igru na zvučnike, a skype ostavim na jednoj manjoj sluški sa mic-om.
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 16.11.2011. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
ok skonto sam ovo a sad imam jedna drugi problem!!! mogu birat izmedu Speakers (realtek high definition audio) i realtek digital intput (realtek high definition audio) e sad kad je na speakers sve radi kako spada al kad prebacim na input amen on pokazuje onu zelenu skalu kao da prihvaca zvauk al kod mene se nista ne cuje ni na slusalice ni na zvucnike!!! pa ono ako neko ima neku ideju kako to fix hvala!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Normalno je da se ništa ne čuje. Čuje se mikrofon samo kad mu u postavkama staviš kvačicu na "listen to this device." |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Najbolje je u skype-u namjestit i testirat input i output device. Ja default output device imam samo u igrama, firefox-u i nekim nebitnim stvarima. Sve je ostalo podešeno ručno da uvijek ide tamo gdje sam mu ja rekao, a ne gdje mu sistem kaže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|