|
![]() |
#1 |
Bazinga
Datum registracije: Sep 2008
|
Kalendar
Bok! Molio bih pomoc u vezi postavljanja kalendara na site. Naime, problem je u tome sto mi stranica prikazuje kalendar kada je offline, a kada dignem na server ne. Imam dva filea koja su ukljucena u header (epoch_styles.css i epoch_classes.js), kod u headeru: <script type="text/javascript"> var bas_cal, dp_cal, ms_cal; // declare the calendars as global variables window.onload = function () { /*initialize any calendars on the page - in this case 3.*/ bas_cal = new Epoch('bas_cal','flat',document.getElementById('bas_cal')); dp_cal = new Epoch('dp_cal','popup',document.getElementById('date_field')); ms_cal = new Epoch('ms_cal','flat',document.getElementById('ms_cal'),true); }; </script> i kod u bodyu gdje zelim da pokaze kalendar: <div id="bas_cal"></div>. Kalendar je inace preuzet sa: http://www.brothersoft.com/d.php?sof...pt%2Fepoch.zip Ako itko ima ideju..Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Znači ak sam dobro shvatio, dok radiš na lokalnom računalu kalendar radi kako bi trebao, a kad ga staviš na server onda ne radi? Ako je tako onda provjeri putanje do epoch_styles.css i epoch_classes.js. Vjerojatno dok je na serveru, ne može doći do tih fajlova. Obrati pažnju na apsolutne i relativne putanje. Pogledaj, možda si negdje neš zeznuo ili možda nisu svi fajlovi di bi trebali biti. Instaliraj si FireBug dodatak za Mozillu. On ti uvelike olakšava posao pronalaženja grešaka. S njim ćeš odmah znat kaj se dešava. Možeš probat stavit ova dva fajla stavit u .html, tak da ti se sve učitava iz jednog dokumenta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Bazinga
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Hvala ti na odgovoru. Pozdrav! |