![]() |
Kalendar
Bok!
Molio bih pomoc u vezi postavljanja kalendara na site. Naime, problem je u tome sto mi stranica prikazuje kalendar kada je offline, a kada dignem na server ne. Imam dva filea koja su ukljucena u header (epoch_styles.css i epoch_classes.js), kod u headeru: i kod u bodyu gdje zelim da pokaze kalendar: . Kalendar je inace preuzet sa: http://www.brothersoft.com/d.php?sof...pt%2Fepoch.zip Ako itko ima ideju..Hvala! |
Znači ak sam dobro shvatio, dok radiš na lokalnom računalu kalendar radi kako bi trebao, a kad ga staviš na server onda ne radi?
Ako je tako onda provjeri putanje do epoch_styles.css i epoch_classes.js. Vjerojatno dok je na serveru, ne može doći do tih fajlova. Obrati pažnju na apsolutne i relativne putanje. Pogledaj, možda si negdje neš zeznuo ili možda nisu svi fajlovi di bi trebali biti. Instaliraj si FireBug dodatak za Mozillu. On ti uvelike olakšava posao pronalaženja grešaka. S njim ćeš odmah znat kaj se dešava. Možeš probat stavit ova dva fajla stavit u .html, tak da ti se sve učitava iz jednog dokumenta. |
Citiraj:
Hvala ti na odgovoru. Pozdrav! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56. |