|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
hd i smrzavanje
Kada palim racunalo nekad mi se zna desiti da se windowsi ne krenu dizati, i morao sam resetirati ili iskljucivati iz struje po nekoliko puta prije nego je hd proradio ili sto je vec uzrok tomu,te mi se par puta znalo desiti da neki usb-ovi ne rade te tipkovnica koja ne rabi usb.Kada krenem igrati wow ili ut 2004 smrzne mi se nakon minutu dvije,igrao sam leag of legends do sada bez problema da bi mi se jutros pojavio isti problem kao i u ostale dvije igre.Svaki puta kad mi se smrzne u igrama jedina opcija mi je da ga resetiram rucno jer kontrole ne reagiraju te nakon toga sustav se uopce ne podize iz prve nego moram i po nekoliko puta isklucivati i ukljucivati struju.Gledanje filmova,youtuba i surfanje radi bez problema.Sumnjam na hd,ali moje znanje o racunalima je nikako.Sto se biosa tice stavit cu ga naknadno jer sam zaboravio te evo slika temperature ako pomaze. ![]() Uploaded with ImageShack.us edit Takodjer imam prikljucen na usb StoreJet Transcend (320GB) Zadnje izmijenjeno od: Jim. 09.10.2010. u 14:14. Razlog: zaboravio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Necu ti sad brisat, ali fino procitaj Pravila podforuma problemi. KLIK. Pa mozemo dalje. Po grafi sam zakljucio da se radi o nekakvoj staroj kanti. ![]() Nemas lokalnog majstora da ti to rijesi?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
da jako stara kanta,ispunio sam Moj komp pa mozes pogledat tocno,takodjer mislim da sam opet pogrijesio prilikom opisa kvara te postavljanja slike te je zato obrisan prvi post,hvala sto mi nisi obriso i ovaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tesko je ovako procijenit u cemu je greska. Moze bit do windowsa/drivera, a i nesto od hardvera moze bit u banani. Skini Hiren's boot cd. Bootaj sa njega, pokreni Memtest pod "Testing tools" pa vidi za pocetak. Prije toga pogledaj u event vieweru dali ima gresaka i kojih. Desni klik na My computer--Manage---Event Viewer.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
gledajuci event viewer uz hrpu warning i erorsa najvise mi je zapelo za oko warning u systemsu za disk explanation an input output requeast to a memory mapped file failed a operation was retrained explenation:if these events are logged regularly on a primary system drive replace the device.Otherwise no other user action is requierd takodjer u systemsu mi se ponavlja warning za Dchp i Tcip te eror za dhcp zadnje mi je instaliro frend d-linkov ruter i otad otprilike sve ide nizbrdo pod palications imam erorse za Apache service te nviev info kojih ima cak 17 zaredom u razmaku od nekoliko minuta te warning za ASP net com+ i usernv........nema mi spasa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Skini si HD Tune pa provrti error scan.
|
|
Oglas
|