|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Intel konačno kažnjen u EU
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
U doba krize i recesije tesko je bilo za ocekivati da ce EU propustiti priliku da pokupi dobre pare od intela. A ovima bi s druge strane bilo bolje da sute i plate, znaju i sami da su igrajuci mutno zaradili puno vise nego sto je ova kazna. Btw, ovo treba ici na intel forum a ne ovdje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
A sad, pa mora se pomoci i djeci tih lopova, ne samo gladnima u africi ![]() Zapravo jedini posten nacin da se potrosi ta lova bi bio da se za nju od amd-a kupi hrpa malih dragona koja bi se zatim podijelila po skolama i slicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
ne po skolama nego onima kojima treba...pocevsi od mene ![]() a sto ces...intel se bolje snasao u situaciji i iskoristio ju je...a ionako sumnjam da je intel malo zaradio na toj "koncesiji" za leptope |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
dobra ideja svaka cast ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#15 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Nekako mislim da želi reć da će još malo u školama učiti da je biti "derpe" normalno... ![]() sry za o.t. Draž - ja mislim da nam može biti samo gore, a ova usporedba sa ![]() p.s. sjedim cijeli dan u j. uredu i puko sam vec ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Guest
|
AMD je sa Phenom 2 procesorima tek sad stigao performanse intelove Q i E8000 serije.. Daleko su od performansi Core i7 procesora, naravno ne mislim na fps u igrama, i7 danas ionako tome nije ni namjenjen.. Sreća za AMD je to što je Intel nakratko odgodio i5 procesore i dao AMD-u i Phenom 2 šansu da uzme dio tržišta malo skupljih proceva.. Da ne govorim o tome da Intel već od prošle godine proizvodi procesore u 45nm procesu, a nakon i5 serije navodno se bacaju na 30nm. ![]() Ne navodim činjenice već nagađanja koja sam pokupio s net-a, ali ne treba misliti da je Intel spavao dok je AMD radio na Phenom 2 procesorima.. OT: Držimo se kazne za Intel. ![]() Mišljenja sam da neće platit toliku lovu.. Tek sad slijede žalbe na sudsku odluku.. Past će to na pola ovog iznosa ako ne i više.. |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Proizvođači su skupa s Intelom odlučili da se najprije prodaju masovne zalihe P45, P43 (i derivati) i X48 ploča, dok se lagano pripremaju P55 i P57, pa se onda krajem ove i početkom sljedeće godine na tržište plasira novi srednji tržišni segment. Dodaj još k tome da su za Core i5 odlučili koristiti malo slabiji memorijski kontroler, pa im svo to vrijeme do službenog lansiranja dobro dođe, da performasne dovedu u rang s kojim budu (i ovaj) put dokazali da je AMD šrot. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
ako će to intel platit ja sam onda slon :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Znači intel drži amd-a u šaci. Njima treba preporod kao što je to bilo sa K8(core 2 u intelovom slučaju), zapravo K10.5 (phenom II) i je K8 arhitektura na steroidima ne?
![]() |
#21 |
-------
|
Intel drži cijeli svijet u šaci, kamoli AMD. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() A ako Intel odluči spustiti cijene E8000 serije, i novi Phenom 2 ide dolje, munjevito. Face it, Intel je u poziciji određivati cijene procesora i AMD tu zasad ne može baš ništa.. Igraju na jedinu prednost koja im se pružila - kompatibilnost AM3 procesora s AM2(+) pločama. ![]() Zna li netko kad će više Intel kupiti AMD? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ipak se radi o segregatoru, tak da je očit razlog, zašto je naslov tako napisan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
To ti je kao da Kutlu kazne...nakon toliko godina normalno da bi napisao "konačno" ![]() naravno, Intel fanboyima je npr normalno da Atom+chipset košta 25$, a sam Atom 45$ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ovo sam vidio na BUG-ovim stranicama... E to je vec malo pretjerano... Onda se Nvidiji za ione isplati kupovati proceve sa pločama i onda ih skidati sa ploča... Ajd da su cijene jednake 25/25$, onda bi bilo koliko toliko posteno...
![]() |
#29 |
-------
|
Pa nude i Ion u kombinaciji s VIA Nano procesorima, tak da im nije problem nabaviti jeftinije procesore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
|
|