|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Nije zajebancija ... već se otvaraju forumi okolo, ljudi uistinu imaju zdratvene tegobe ... vjerovato je vezano uz POV (point of view) http://www.warp2search.net/modules.p...icle&sid=20871 http://www.steampowered.com/forums/s...hreadid=176796 http://www.steampowered.com/forums/s...hreadid=177550 http://www.halflife2.net/forums/showthread.php?t=51442
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
uf... dobit cu ga u ponedjeljak pa javim ako mi pozli ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
iss boli me k......c staviti cu lavor pored kompa ![]()
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ljudovi da niste epilepticari:confused: . Šalim se narafno. To ti je od toga što mozak dobiva podražaje o promjeni okoline i osječaj kretanja a tjelo ti ustvari miruje. Dodaj tome adrenalin čekajuči kad će nešt skočiti na tebe. To je zadnje vrijeme velki problem jer se igre sve više približavaju stvarnosti. Još ako pribiješ glavu 10cm od monitora pa ne visiš okolni svijet... Recept za zbljuv:clap: . Evo ti nešto što je meni jako pomoglo: Ima jedno pravilo da ti bulja bude 2x dijagonale monitora od pov monitora i to bi ti trebalo pomoči. Probaj lupiti piv ![]() Meni se jednom poslije 8h igranja matrixa (prešo u jednom danu) dogodilo to da sam imo osječaj usporenosti okolnog svijeta (bullet time ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
hahaha ![]() ovo mi je bice jedina prilika da ovo spomenem... ali primjetio sam da nekad strejfam u hodu...
![]() |
#9 |
JDM
|
Majke mi moje mutave, ne zejebavam se fakat sam to napravio. Sva sreca bilo je sa onom nutela časom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
ili nedaj boze sjest u auto nakon NFS:Undergrounda :P ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
|
I ti isto?!? Ja u kuću ulazim ko da me tom clancy rodio. Dobro da ne kiknem macka umjesto flash banga kad ulazim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
uf.. ovo me sve podsjeća na stare dane još od 486-ice kada sam prvi put dobio PC. (imao sam prije C64) Cijelu sam noć igrao DOOM a kada sam krenuo u školu ja sam bio ko drogiran... Poslije se mozak nauči na takve stvari |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
jednom sam igrao CoD 10 puta ubrzano iz zezancije punih sat vremena, pozvala me ekipa na kavu nakon toga .. gle ono, mislio sam da stojim na mjestu kada sam išao prema birtiji mislio sam da je svijet stao ... da stojim da se ne mičem ... da nikada neću stići ...
![]() |
#15 |
JDM
|
Pukli smo ko kokice. Definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Mada ima tu i pozitivnih stvari... Recimo dosta sam igrao razne simulacije (auti) Jedno sam ušao u rotor malo brže (padala je kišica), auto je zaplesao. Imao sam osjećaj ko da sam već sto puta bio u takvim situacijama. Pošto igram na volan ostaje onaj instinkt kuda treba vrtiti volan nema više razmišljana samo instinkt!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mene je strah hodat po stanu u mraku nakon par sati DoomIII. Samo čekam da me netko zaskoci. A pak nakon Undergrounda mi dođe da starom čopim auto i odem driftat i ludovat po gradu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
LOL trgo sam se od smjeha, moram to probat ![]()
![]() |
#24 | |
Warcraft III TFT
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Marry me, Bill!
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vi gejmeri ste totalni luđaciiii.... ja naprimjer kad sam iznenanđen uzviknem omfg (da, baš [omfg]), a smijem se "lololol, lol, lol, rotfl!!!!" a ljudi me gledaju čudno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Tako i kod mene, nakon 5ćuki vožnje NFS III s 900Km/h i u zavojima. Odem van imam osjećaj da je sve 3X sporije. treba mi jedno 30minuta da se vratim u normalu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja imam osječaj bullet timea nakon par sati igranja bilo koje igre sporijeg tempa ili neke koja misporo ide na kompu. (npr c&c generals kad igram protiv sedam hard enemyja (to mi ubija cpu, ali nema veze...)) ![]()
![]() |
#30 |
Lich
|
meni je zakon bilo kad sam skinuo par (citaj:20) replayeva iz dawn of war-a i gledao sam ih 2x brzinom i tak negdje 3-4h, te nakon toga odem van u windovse i sav sam ubrzan ko da sam na speedu. Kewl! ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|