|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Program za nadzor brzine vrtnje ventilatora?
Da li netko zna neki program za upravljanje ventilatorima koji su spojeni recimo na sys_fan1, pwr_fan1 i slično (a da ne ulazim u kućište ![]() matična je gigabyte p35-dq6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
SpeedFan?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Dražice, kraj Čavje ili? malo searcha ne bi škodilo, bilo postavljeno miljon put... Inače SpeedFan san koristil, sasvim ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma tko će tražit kad ste vi bolji od googla.. ![]() Upravo sam probao speedfan i nedaju se ventilatori ispod 100%... Kakav gazda takvi ventilatori... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dadox. 14.10.2007. u 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Da ne otvaram novu temu...SpeedFan-om mogu regulirat okretaje ali kad ugasim komp i ponovo upalim ništa ne pamti, opet se ventovi vrte na max, napravio tako da se SpeedFan pali sa sustavom ali opet su ventovi na max. Heljp?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja uredno reguliram brzinu ventova... što se tiče brzine pri startup-u, naštimaj si u opcijama da ti ventovi budu na određenom postotku, sve dok temperatura ne pređu određenu granicu, a onda da ubrzaju... i sve radi automatski... tako je meni prije bilo naštimano da ventovi budu na 55% stalno, osim ako recimo CPU temp, pređe 57, onda počnu ubrzavat, dok ne spusti temp,onda opet uspore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ćemu čuđenje ? Samo to matična mora podržavat (a najčešće se to vidi po opcijama u BIOS-u; ako može BIOS regulirat, može u velikom postotku slučajeva i SpeedFan) i mora se znati porihtati opcije u Configurationu od SpeedFan-a. A to je već pisalo na forumu, brijem da sam i sam stavio slike... P.S. Kad smo već kod SpeedFan-a, je li itko zna kako dobiti prikaz temperature obje jezgre na K8 procu ? Viđam vani SS-ove sa SpeedFanom i prikaz temp. jezgri kod Quad-ova, ali ja sam prekopao sve opcije u njemu i nisam ništa našao. Jel to samo posebno kod Intela omogućeno ili sam ja propustio neku opciju i samom Configurationu SpeedFana ili nekom *.ini fajlu (koje sam također pregledao ali mi ništa nije upalo u oko). EDIT: Kako podesiti ventove za ručnu regulaciju: ![]() Stara je slika, pa ono kod PWN mode kaj piše da ima 2 štekera, to zanemarite. Isprobajte sami koliko ventova možete staviti na soft. control a da vam radi. Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 14.10.2007. u 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Configure, temperatures, temp1 stavis i dole ti pise show in tray, i tak za sve postavke imas.
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Hardver ti mora moći podržavati kontroliranje vrtnje. Ako toga nema, the end. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|