|
![]() |
#2 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Teac je smece. Njihova marketinska politika svodi se na: napisimo na kutiju 1800W i prodajmo nekom kupcu koji nema pojma. Pokrit cemo troskove proizvodnje i jos zaraditi. Altec Lansing, Creative su imena koja trebas traziti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
slazem se 97' sam imao male zvucnike od logitecha dosli su onda oko 200kn zvuk kristalno cist. nakon toga ih vise nisam pratio |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Dobro ti kažu, stay away od tog smeća!Drži se(ili frend ili bilo tko drugi) marki koje su ti spomenuli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
imam ih ja, kao i kod svih tih jeftinih i plasticnih zvucnika male snage kad rade samo sateliti fali basa,kad roka i subwoofer onda sasvim solidno roka, da pače sve se trese a posto ima dosta vecu snagu od slicnih proizvoda drugih proizvodjaca moze to i solidno glasno a da nema jacih primjetnih izoblicenja. Drugim rjecima , kolko para tolko muzike, za jeftine kompjuterske zvucnike (gdje spadaju i drugi duplo skuplji) sasvim solidno... Ako trazis zvuk yamahe receivera koji ganja B&W zvucnike od par tisuca eura, u tom slucaju te nece zadovoljit.
__________________ |
![]() |
#7 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo ovako . Imao sam sve te zvucnike za komp i nedavno sam zbavio Logitech Z-640. Na Teac zaboravi, Altec 251 su zvučnici užasne kvalitete izrade a zvuk isto tako , a ovi Logitechovi zvuče kao da imaš liniju od 2+ k kunića spojenu na komp i odlićno u izrađeni pa ti odluci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Ej drustvo.. vidim da se raspravlja o zvucnicima..pa ja razmisljam o nabavci jednog seta. I sad... za sad mi se cini da stvari stoje ovako: 1. Altec Lansing VS3151R 2. Logitech X-530 3. Logitech Z-640 4. Altec Lansing 251 Koji su po vašem mišljenju najbolji? Ako netko ima iskustva iz prve ruke u usporedbi, to bi bilo super ![]()
![]() |
#10 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
Creative Inspire T5900 - :clap: :clap: GENIJALNO!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Ex-Gastarbajter
|
A neki opaki 2.1 zvučnici, da imaju ooopak bas i da proizvode solidnu količinu buke ![]() E i da su dobavljivi u HR... (ako negdje ima Logitech Z-2200 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
jeben je to zvuk za po kuci :clap: (mugu samo pretpostaviti kakvi su z2200 :burn: )
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja još uvjek imam LABTEC Spin-50, 2x1W RMS-a ![]() I 5.1 Zalmanice. Ako ne živiš na osami ili nemaš gluhe ukućane to je dosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Eto uzeh Logitech Z-640. Dojmovi? Sub bolestan, drzim ga na minimumu ili na 25%, osim u DVD filmovima kad ga odvrnem na 75%.. obozavam kad se soba drma kad nesto odelti u zrak ![]() Uglavnom, cijeli zvucnicki set je glasan za popizdit, "volume" stoji na 20% vecinu vremena ![]() DVD-i i igre zvuce izvrsno na njima, mjuza vise nego prihvatljivo. Uglavnom - uvjeren sam da mi dugo nece trebat nista vise i nije mi zao niti jedne kune koju sam dao za njih.
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
(°_°)
|
evo narucio sam z5300 od logitecha, sutra idem po njih pa javim kakvi su ![]() inace, nabavio sam i SS maticnu, tak da nece bit problema oko reprodukcije zvuka ![]()
![]() |
#19 |
(°_°)
|
kupio :)
evo stigli zvucnici doma, i imam samo 1 rijec za njih, FENOMENALNO. Nisam kompetentan da ih usporedjujem sa ostalima, jel doma osim sony linije i par komada computer zvucnika nista drugo nisam imao... No u usporedbi sa sustavom od frenda (yamaha pojacalo od 2k kn i neki jeftiniji zvucnici od 1.5kkn ) je inferioran, al ne znatno ![]() UGlavnom, subwoofer razvaljuje, zvucnici odlicno reproduciraju visoke tonove (sto me iznenadilo) i ono najvaznije, ima dosta kablova za pokeljit zvucnike po sobi (prednji jedno 3m kabla, zadnji jedno 5m) Sada mozete ic u shopping po nove zvucnike sa 1300kn u dzepu ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|