|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
8200 chipset
nisam vidio nigdje temu pa ajde da otvorim, mozda je netko vec kupio, ja sam planirao uzeti prije par tjedana kad su se pojavile ali imam posla po kompu i nemam vremena reinstaliravati sve, a i nedavni upgrade ubuntua me ucinio dodatno paranoicnim u vezi mjenjanja stvari koje rade ![]() ugl, jel uzeo tko kakve su ploce, kak stoje sa prikazivanjem hd materijala i slicno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Potraži na Phoronixu, možda je bila recenzija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
IMHO načekal budeš se da se javi neki vlasnik ploče s ovim čipsetom. Prije svega radi toga, jer AMD nije baš popularan, a i rijetki su ljudi koji biraju integrirana rješenja (bez obzira kaj su ova nova itekak solidan izbor), kad je u pitanju nova konfiguracija. Kaj se tiče samog čipseta, po raznim stranim recenzijama i onima od strane ljudi koji su kupili ploče, GeForce 8200 je u rangu Radeon HD 3200/3300 rješenja, a ovisno o situaciji (potrošnja, zagrijavanje i preuzimanje HD materijala) ističe se i prednjači malo AMD, malo nVidia, ali sve u svemu oba rješenja su dobar izbor. Phoronix review kojeg stef spominje i GeForce 8200 na Bit-Techu, pa baci pogled ako ti se da. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ak kog zanima, uzeo sam onu biostarku iz hgspota 8200tf, tako nesto ![]() inace ploca nije htjela butat ubuntu bez najnovijeg biosa, a sa najnovijim voltaze procesora idu od 1.35 do 1.9V ![]() ![]() ![]() inace ubuntu se rusi svako malo (svaka 2-3 sata) dok surfam il kopiram puste gigabajte, windowsi rade savrseno, steta sto mi nisu dragi ![]() sad restartam browser svakih 20 minuta pa da vidimo kako ce dalje ![]() EDIT: nasao sam gdje se mjenja multi, i KDE radi normalno, upravo sam igrao jedno sat vremena americas army i sve je ok, jedini je problem za sad gnome koji mi je drazi od kdea Zadnje izmijenjeno od: hash. 09.08.2008. u 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
na kraju se meni stvar rusi i u KDE, u win je sve ok, probao sam ga malo klokat i radi na 230fsb, dalje mi se nije dalo zezat s memorijom na biostarki se sa najnovijim biosom daju mjenjat postavke latencija memorije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|