![]() |
8200 chipset
nisam vidio nigdje temu pa ajde da otvorim, mozda je netko vec kupio, ja sam planirao uzeti prije par tjedana kad su se pojavile ali imam posla po kompu i nemam vremena reinstaliravati sve, a i nedavni upgrade ubuntua me ucinio dodatno paranoicnim u vezi mjenjanja stvari koje rade :)
ugl, jel uzeo tko kakve su ploce, kak stoje sa prikazivanjem hd materijala i slicno |
Potraži na Phoronixu, možda je bila recenzija.
|
Ima li netko ovo?? Daj napisite iskustva,bas me zanima...:)
|
Citiraj:
|
Thanks McG :)
Nije lose,koliko vidim po testovima..al dajjj,kolko su tu mini ITX maticnu smanjili,cak su i CMOS bateriju okomito stavili,LOL,koji sprd :D |
Koliko je meni poznato, kod nas se taj čipset može dobiti samo u ATX i mATX formatu.
|
Citiraj:
|
ak kog zanima, uzeo sam onu biostarku iz hgspota 8200tf, tako nesto :D radi ok, ako vas zanimaju kakvi benchmarci puknite pm sa linkom gdje da ga skinem i detaljnim uputama kako da ga koristim pa kad i ako stignem izvrtim
inace ploca nije htjela butat ubuntu bez najnovijeg biosa, a sa najnovijim voltaze procesora idu od 1.35 do 1.9V :D:D:D i nema nigdje u biosu ht multiplier (a mozda sam i ja corav) inace ubuntu se rusi svako malo (svaka 2-3 sata) dok surfam il kopiram puste gigabajte, windowsi rade savrseno, steta sto mi nisu dragi :D sad restartam browser svakih 20 minuta pa da vidimo kako ce dalje :D tolko o ubuntu, ista stvar je i na fedori EDIT: nasao sam gdje se mjenja multi, i KDE radi normalno, upravo sam igrao jedno sat vremena americas army i sve je ok, jedini je problem za sad gnome koji mi je drazi od kdea |
Imam ja taj chipset, odlican je, slobodno upikni.
PS - Jedino sto fali je postavke latencija memorije, ali je najavljeno da ce se rijesiti novim BIOS-om (Asus). |
na kraju se meni stvar rusi i u KDE, u win je sve ok, probao sam ga malo klokat i radi na 230fsb, dalje mi se nije dalo zezat s memorijom
na biostarki se sa najnovijim biosom daju mjenjat postavke latencija memorije |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:16. |