|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
program za rotaciju desktopa
napokon sam nabavio zidne nosače za lcd-e , sve montirao, i sve 5, ali s obzirom da mi treba rotacija (uglavnom buljenje u skenirane a4 papire, i bilo bi lijepo imati cijelu stranicu worda na ekranu) u potrazi sam za nekim pivot programom , ali nisam još ništa našao. isprobao sam pivot pro, ali on mi okrene krivi monitor, umjesto sekundarnog (17") on mi okrene primarni (22" wide) šta nema smisla. s obzirom da koristim ultramon za management monitora, ati control panel (tj ati ccc ) mi se ne želi startat, a u njemu imam pivot opcije. zna li netko kako bi se ovo dalo riješit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po netu samo spominju Pivot Pro za te stvari pa prvo vidi jel možeš kroz postavke (skrivene - registry) šta napravit. Ako to neda rezultata onda okreni pilu naopako tj. zamjeni uloge monitora. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
si probao ovo? MagicRotation http://www.samsung.com/Products/Moni...tation_05s.htm imam isto pivot ekran ali sam to koristio samo prvih tjedan dana, nije mi se pokazalo praktičnim previše
![]() |
#4 |
Premium
|
@nikky - nema smisla, jer tada mi se sve aplikacije i igre pale na primarnom, a razlika između 17" i 22" nije mala. @tomRi - isprobao , i kao i pivot pro, okrene mi samo primarni monitor. znaš li možda kako to riješit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
@iesvs - i to je to. program radi super, i besplatan je. puno (ali baš puno) hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|