![]() |
program za rotaciju desktopa
napokon sam nabavio zidne nosače za lcd-e , sve montirao, i sve 5, ali s obzirom da mi treba rotacija (uglavnom buljenje u skenirane a4 papire, i bilo bi lijepo imati cijelu stranicu worda na ekranu) u potrazi sam za nekim pivot programom , ali nisam još ništa našao. isprobao sam pivot pro, ali on mi okrene krivi monitor, umjesto sekundarnog (17") on mi okrene primarni (22" wide) šta nema smisla. s obzirom da koristim ultramon za management monitora, ati control panel (tj ati ccc ) mi se ne želi startat, a u njemu imam pivot opcije.
zna li netko kako bi se ovo dalo riješit? |
Po netu samo spominju Pivot Pro za te stvari pa prvo vidi jel možeš kroz postavke (skrivene - registry) šta napravit. Ako to neda rezultata onda okreni pilu naopako tj. zamjeni uloge monitora.
|
si probao ovo?
MagicRotation http://www.samsung.com/Products/Moni...tation_05s.htm imam isto pivot ekran ali sam to koristio samo prvih tjedan dana, nije mi se pokazalo praktičnim previše |
@nikky - nema smisla, jer tada mi se sve aplikacije i igre pale na primarnom, a razlika između 17" i 22" nije mala.
@tomRi - isprobao , i kao i pivot pro, okrene mi samo primarni monitor. znaš li možda kako to riješit? |
ja ovo koristim iRotate s ultramonm i radi savrseno
|
@iesvs - i to je to. program radi super, i besplatan je. puno (ali baš puno) hvala.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |