|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Fight igra tipa taken za pc
Pozdrav, nisam baš zamijetio niti pronašao neku fight igru za pc tipa boks, ultimate fight, taken itd.. Ima li tko kakav prijedlog...tj.da mi kaže postoji li takova igra za PC? Lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
mortal combat. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Također preporučujem Tekken 3 pod emulatorom ![]()
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Preporučam kupnju PS One za 150kn i igranje Tekkena 3 u dvoje ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kako mozete igrat tucu sa tipkovnicom ? :/ to ko da mi netko kaze kak je fps-e isto zabavno igrat na ps-u ko na pc-u, nije to to |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako imaš tv karticu, možeš igrat i na monitoru. Al ako nemaš ps one onda ti se ne isplati nabavit ga zato jer možeš igrat besplatno na emulatoru. |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
#15 |
Premium
|
imao prilike isprobat par emulatora, od jednostavnog "ubacivanja cd-a u konzolu i start" se sa emulatorom svelo na skidanje raznoraznih stvari sa neta kako bi osposobio stvar koja igru prikazuje losije, ali hej, zato imas postavke sa kojima se trebas mucit i guglat sat vremena kako bi poboljsao, zatim skuzis da ne rade sve igre i/ili da u nekima ne zeli sejvat jer ima bugova. |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
Zbog svoje nesposobnosti zaključuješ da ne valjaju ![]() Kod mene nema razlike između konzole i emulatora. Nijedan nije jednostavan stoga bez truda nema ništa.
#17 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
postpisujem Costino. i kvaliteta nije nimalo lošija jerbo je komp nekoliko puta jača mašina od PSX i meni npr. ostaje hrpetina resursa slobodna. inače, nemam pojma jel to zbog igranja na monitoru, ili telke ili čega, ali mi se čak čini da je kvaliteta slike u emulatoru (s nabrijanom kvalitetom) čak i bolja nego na tv-u. ovo treba uzeti s rezervom jer nisam izravno uspoređivao.
#18 |
Moderator
|
Dobro ti se čini. Uz jak komp da podnese dodatne zahtjeve slika može biti puno bolja. Ima neka šema u vezi odnosa snage PC-a i uređaja koji se emulira. Znam samo da PC mora biti nekoliko puta jači da bi mogao emulirati tu slabašnu konzolu. Dobro da je prošlo 13ak godina od izlaska PSX-a ![]() PS2 emulator zahtjeva poprilično jak komp da bi igre bile igrive dok sama konzola i nije nešto. Pokušavao sam Tekken 4 upogoniti ali nisam dobio ni 5 FPS-a, a za usporedbu konzola je već 7 godina na tržištu.
#19 | ||
Premium
|
Citiraj:
@horza, cisto stvar razlike izmedju refreshrate-a i kvalitete monitora i tv-a Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#21 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() PC, projektor u dnevnom boravku i PS-ov joystick u rukama? Kompatibilnost igara je porasla do razine da je teško naći neku koja ne radi. Mogućnosti konfiguriranja neću ni spominjati. Citiraj:
Proguglaj malo za ePSXe (za PSX), ZSNES (Super Nintendo)... zapravo pogledaj stranicu: http://www.emulator-zone.com
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
E ako mogu zamolit , kad već ima ekipe upoznate s tim emulatorima da preporući koji jednostavni za ps2 ako takav postoji. I postoji li ikakva naznaka nekog ps3 xbox360 emulatora. Malo što sam googlo sam vidio da je zbog njihovog "čudnog" procesora više manje nemoguće napravit nešto što bi radilo na današnjim pc-ima zbog prevelike zahtjevnosti prilikom emulacije. Ali bar onda ps2 emu da mogu tekken opalit ![]()
#25 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tek desetak igara radi na emulatoru koliko-toliko (PS2) Kaj se tiče šore-Soul Calibur (Sega Dreamcast, emulator je NullDC) radi ko bog i čak je bolja igra od Tekkena ![]()
#27 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
http://www.pcsx2.net/compat.php Znam da rade Final Fantasy, Crash Bandicoot:The Wrath of Cortex... Tu http://www.emulationgalaxy.co.yu/ se isto da naći korisnih savjeta.
![]() |
#30 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Osobno najviše volim K1 World grand prix (najnoviji je mislim 2006) no on je za PS2... Al evo ti popis raznih fajtinga za PC: http://www.gamespot.com/games.html?t...Fighting+Games Ako nisi osjetljiv na grfiku, toplo preporučam Virtua Fighter 2 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|